Du læser nu
Scener fra et morliv..

Scener fra et morliv..

[“I bor bare så pænt”……………]

01:17 – bliver nikket en skalle. Godt mine kindben er polstrede – ellers var det højre klart brækket.

03:52 – vågner ved at få en pegefinger i næsen… sådan en lille spids pegefinger kan, til orientering, komme MEGET langt op.

04:17 – bliver sparket i ansigtet.

04:20 – … og så i nyrerne.

06:48 – tilbyder mit barn yoghurt med en (åbenbart) forkert ske. Hun smider sig på gulvet og laver en scene. Helt rimelig reaktion.

14:47 – henter barn i vuggestue. Pædagog: “hun er begyndt at kalde mig mor”. Mig, forvirret idet mit barn stadig har sine første ord til gode: “øhm okay”. Pædagog: “jojo – den der mamamamama lyd hun siger”. Mig: “Nårh ja. Hvor dejligt”. Ingen grund til at fortælle at alt fra ninus til sut og mad er “mamama”. Mor er derimod “mo”. Nogen gange.

16:12 – fravrister barn husnøgler inden vægge, døre og tv bliver skrammet og nøgler forsvinder. Forsøger at distrahere med en tebolle (og tænker egentlig, at det er et ret lækkert bytte). Barn kaster hidsigt tebolle direkte tilbage i øjet på mig. Perfekt.

17:38 – har møjsommeligt skåret rugbrød (uden skorpe) i små hapsere. Barn piller pålæg af med kirurgisk præcision og kaster rugbrød på gulvet. Piece by piece.

18:24 – forsøger så småt at gøre natteklar og har endelig fået alle de der lorte-kugler op i bassinet efter at have været spredt ud i stuen. Barn kvitterer med at kaste sig op i bassinet og læne sig op ad kanten, så bassinet langsomt – men sikkert – tipper. Fedt. Starter bare forfra, skat.

18:42 – smider mig træt i sofaen.. er det ikke snart puttetid? Barn virker ikke det mindste træt og kommer i tonserfart mod sofaen, kravler op og kaster sig i armene på mig. Undviger en skalle takket være de ninja-reflekser, man får med i pakken, når man laver et barn og hun kvitterer med meget vådt (og vigtigst af alt; uopfordret) smækkys. Alt er godt<3

.. Og det var så den dag. 

 Kommentarer (15)
 • Dejligt jordnært indlæg – jeg er sikker på at der er masser med børn som kan genkende flere af tingene! 😂😄

 • Virkelig sødt og dejligt indlæg 🙂 – Og ja man genkender det fuldstændig. Tak fordi du lukker os ind.

 • LOL……kan genkende den selvom jeg nu har en teenager hvor sengen er groet fast på ryggen og man næsten tigger om samvær.
  Og det var det som jeg higet om efter sådan nogle dage som du beskriver ! Min eneste redning var godt det ikk er tvillinger!

 • Det f***ing boldbassin er det bedste og værste jeg har givet min dreng. Her kommer boldene i perioder i karantæne, når jeg ikke gider dem mere.

 • Spot on! Lige som livet var hos os da damen var tilsvarende alder.. Det bliver jo heldigvis faktisk kun bedre, sjovere og nemmere!<3 😀

 • Ha ha så sødt, du har virkeligt humor 🙂
  Jeg husker nu tydeligt, da min datter var på den alder 🙂
  Du må nyde det, pludselig er hun stor og så kommer der andre fornøjelser 🙂
  Tak for et godt indlæg og et dejligt grin 🙂
  En skøn dag til jer !

 • Åh jeg kom til at grine 😂😂😂😂 men kan så meget genkende det! Nyrespark, pegefinger i øjet midt om natten og i nat blev en ny tilføjet: barnet strækker sig i søvne og får på en eller anden måde fat i alle de små hår oppe langs pandegrænsen 😳 så vågner man rimelig hurtigt! Men ja alt er godt når de små arme giver et kram (her er hun desværre meget tilbageholdende med kys, tror måske jeg har fået en håndfuld so far… og hun er 21 måneder!!)

 • Dejligt – dejligt indlæg! Morsomt og tragisk på samme tid. ..lidt..hold da kæft – nogen har en kopi af mit morliv…bare uden babys allergier og atopiske eksem.

 • Hahaha åh gud, jeg kan genkende det! Vi har også det der åndssvage bassin, som jeg FEJLAGTIGT troede ville fungere perfekt som timelang underholdning SIDDENDE oppe i karret. Men ak, kuglerne skal åbenbart bare kastes rundt i stedet. OG karret fylder et halvt soveværelse. Perfekt….

  Nina

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top