Du læser nu
Blød og bamset til hverdag – og lidt om et tungsind, der har fyldt i årets første uger..

Blød og bamset til hverdag – og lidt om et tungsind, der har fyldt i årets første uger..

Der var engang, hvor jeg var virkelig god til at gå med hæle og den slags til hverdag. Det er jeg virkelig ikke længere. Tilgengæld er jeg så god til så meget andet (bilder jeg mig ind), så det går jo nok også.

Men sådan her har jeg altså set ret meget ud de sidste par uger – jeans, strik, bamsejakke og bamsestøvler. Blødt og bamset. Og meget hverdagsagtigt. Jeg sætter umådelig stor pris på, at det lille perlespænde tilfører bare en lillebitte smule glam til mit vinterlook.

Jeg synes, at vinteren har været ekstra strid i år. Ekstra mørk. Ekstra rå. Ekstra lang. Jeg håber altså, at det snart er forår. Måske er det fordi jeg går og tumler lidt med noget, som jeg endnu ikke helt har fået greb nok på til at dele i dette forum. Det kommer nok – det plejer det. Men det er stadig irriterende, det der med at gå om rumstere med noget, som man ikke helt kan få ud – på en eller anden måde, føles det som om, der bliver lagt et ekstra lag glas i mellem jer og mig.

Som om jeg er fraværende, selvom jeg for alt i verden prøver ikke at være det. Jeg kan, som sagt, ikke rigtigt forklare det. Men nogle gange hjælper det også at italesætte – måske I også kan mærke, at noget er off? Det lyder, så alvorlig, iøvrigt. Det er nu ikke min intention:) Jeg håber, at tågen letter inden alt for længe – og at tingene falder på plads. Når de gør det, så fylder de som oftest mindre og er lettere, at både overskue og få sat ord og form på, så jeg håber I lige vil give mig lidt tid, inden I beslutter, at jeg er faldet endegyldigt af på’en 😉

Lige nu nyder jeg bare, at være på ferie med min lille familie og vores venner – det er dejligt med lidt luftforandring, lys og frisk luft. Det har jeg virkelig trængt til<3

 Kommentarer (5)
 • Et stort knus og kærlige tanker til dig <3
  Jeg ville ønske jeg kunne hjælpe dig, så hvis der er det mindste, jeg som læser kan gøre, så må du endelig give lyd.
  Det er så dejligt, at følge dig her 🙂
  Ønsker dig alt det bedste <3

 • Kære Acie.

  Jeg synes det er en befrielse at høre, at jeg ikke er alene om at føle vinteren ekstra hård denne gang. Jeg går selv og tumler med svær fertilitetsbehandling og alt det fortvivlelse, sorg og smerte, det afstedkommer. Jeg håber, at foråret snart kommer og løsner knuderne i maven hos alle os, der er træt af vinterens mørke tanker.

  Knus fra en trofast læser gennem 7-8 år.

 • Der skal også være plads til tungsind på bloggen en gang i mellem. Det er jo også en del af livet… Jeg nyder at følge med hos dig! God ferie til dig og din lille familie 🙂

 • Nu er det ikke for at lyde som om jeg tror, at jeg ved alt (det gør jeg jo slet ikke), men jeg har lagt mærke til at du har virket ked af det på en eller anden måde, her gennem skærmen. Jeg kan selvfølgelig ikke vide, hvad det skyldes, men jeg har ikke kunne mærke hende, den “gamle” Acie. Ikke sådan rigtigt som før jeg i tiden. Har rænkt på om det er fordi du måske ikke trives med bloggen som arbejde kun, men det er blot spekulationer. Jeg håber hvert fald, at sne og sol kan hjælpe dig lidt og give dig medvind somehow. Kram og tanker herfra 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top