Du læser nu
Nåmen, ku’ vi så aftale, at det var forår nu!? Og lidt om weekendens planer..

Nåmen, ku’ vi så aftale, at det var forår nu!? Og lidt om weekendens planer..

Efter hvad, der føltes som historiens længste og mørkeste januar, føles det kun rimeligt, at den sidste uges tid, har budt på lidt mildere vejr og en masse sol. Puha, hvor har det været tiltrængt, og hvor har jeg bare suuuuget det indenbords.

Jeg føler også, at det tungsind, der sådan plagede mig i januar, nu endelig er ved at lette lidt på sit tunge låg på mit hovede, og det er virkelig rart. Så småt vender overskuddet retur – jeg ved ikke, om jeg på det nærmeste har været ramt af en januar-depression. Jeg troede egentlig mest, at den slags var noget man lidt sagde i sjov, når januar var allermest mørk og modbydelig, men det føles virkelig som om, jeg har været helt nede og vende dér, hvor overskuddet er totalt forsvundet, trætheden total og humøret tvivlsomt, at best. Så måske det virkelig er en thing? Sådan en januar-depression. Any one knows? Det har ihvertfald været underligt og uvant.

Men men – nu står weekenden på spring og jeg glæder mig. Jeg har været single mom, det meste af ugen, for Skjorten har været i München med job, og jeg fik ham først hjem igår aftes. Weekenden er således også helt og aldeles planløs – vi skal bare slappe af. Hænge ud. Som familie. Lave ingenting. Og forhåbentligt er vejret så godt, at vi kan komme ud og få lidt mere luft og lege. Har I nogen gode planer for weekenden, som jeg kan lade mig inspirere af? Gerne af den tumling-venlige slags? Hvis vejret svigter, overvejer jeg lidt at slæbe Elise og hendes far med på Experimentariet, men jeg ved ikke helt om hun endnu er for lille til den slags?

Jeans – H&M // Støvler – Stine Goya // Skjorte – Munthe // Frakke – Asos (meget gammel)

 Kommentarer (4)
 • Elise er nok lidt for lille endnu, men ellers er Børnemuseet på Svanholmvej på Frederiksberg, også ret hyggeligt – om ikke andet, så når hun bliver ældre.
  Hvis vejret er godt, har zoologisk have altid været et hit hos mine børn (egentlig også når vejret har været dårligt. Der er det mere mig, der har været modvillig).
  Ellers kunne det her være en mulig søndagsaktivitet. Jeg nåede aldrig at prøve det af, før vi flyttede familien til Fyn – men det lyder som et hit 🙂
  https://dgihusetnordkraft.dk/holdbeskrivelse/soendags-legeland/

 • Vi har årskort til Experimentariet og er afsted med den 2 årige hele tiden. De har “Miniverset” for 1-5-årige, det er et kæmpe hit 🙂 Især her om vinteren når de udendørs aktiviteter er dømt lidt ude.

 • Vi har årskort til eksperimentaratiet til drengene på 5 og 8, og for deres aldersgrupper er det helt perfekt. Der er et minilegeland til de helt små, som Elise nok kunne få fornøjelse af. Og sæbeboblerne på anden sal, er nok også et hit, men det kræver at de voksne er vågne, og holder hende i kort snor ved de åbne bassiner med sæbevand.. (og evt. skiftetøj i tasken..) Ellers har Remisen på Østerbro et ret godt legeland i weekenden, som også passer til de lidt mindre størrelser.
  Rigtig god weekend!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top