Du læser nu
Weekendshopping á la forårsfornemmelser..

Weekendshopping á la forårsfornemmelser..

Det må være den sidste uges (sporadiske) solskin, der gør det – ikke destomindre, synes jeg, at jeg kan dufte den første snert af forår i luften. Faktisk dristede jeg mig ud i ballerinaer igår, da jeg havde en kaffeaftale med én af damerne fra min mødregruppe – nok lige vel tidligt, men det skal tilføjes, at jeg var i bil og ikke skulle gå ret mange skridt udendørs…

Anyways – efter i mange måneder at have levet i striktrøjer, er jeg nu begyndt at længes mere efter kombinationen af flæsekjoler og blazere. Og små sko, fremfor støvler med foer. Fine hårbøjler og lidt rødt på kinder og læber. Jo. Det er dét jeg drømmer om for tiden. Og dermed altså en lille omgang weekendshopping til inspiration – altså jeg har ikke købt det hele selv vel.. Men det kommer vi tilbage til i månedens forbrugsopgørelse, når vi har lukket februar bag os 🙂

  1. Kjole i broderie anglaise 
  2. Lyseblå blazer
  3. Lip & cheek color
  4. Lyse ruskindsballerinaer
  5. Hvid oversize skjorte 
  6. Mørkegrøn blazer 
  7. Relaxed jeans i pæn vask 
  8. Hårbøjle med fint blomsterprint 
  9. Lille fin bouclé-jakke 
  10. Ternet flæsekjole

 

Rigtig god weekend d’damer 🙂

 Kommentarer (11)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top