Du læser nu
Fuld fart frem… Og mit nye bøjlesmil.

Fuld fart frem… Og mit nye bøjlesmil.

Det har været en god dag idag, venner. Eller. Er det vel forsåvidt endnu, da klokken i skrivende stund kun netop har passeret 16. Jeg ved ikke om det er solen, der får mig til at strutte sådan af energi, men jeg labber den ihvertfald i mig – og noterede mig, at termometret viste hele 15grader, da jeg var ude og køre tidligere.

Så altså helt passende, at have ladet de vamsede jakker lade livet til fordel for min nye blazer, som jeg altså lige akkurat har nået at klikke hjem inden opgørelsen over månedens forbrug skal gøres.

Og hvor dagen igår, var såden én der druknede i momsregnskab, sygt barn og livet som alene-mor, fordi Skjorten var på business trip, så har dagen idag altså været helt anderledes og langt mere ‘fuld fart frem’-agtig.. Et par møder er blevet tjekket af og så har jeg været til presse-event hos Biotherm i eftermiddag – det vender jeg tilbage til, for beauty nørden i mig, blev lidt imponeret.

Godt, der sådan er balance i tingene. Og godt man ikke skal lave momsregnskab hver dag;)

Og så altså et lille smugkig på mit nye bøjlesmil – jeg har nu haft mine invisalign-skinner på i en uge og har dem altså også på på billedet hér. Det er endnu en ting, vi kommer tilbage til, for I er mange, der har spurgt om jeg ikke vil skrive lidt om hvorfor (.. det drivende er desværre ikke kosmetisk – det er ellers sjovere at lide for skønheden end for så meget andet, hvis man spørger mig;)), hvordan og hvorledes.

 Kommentarer (2)
  • Kæmpe ja tak til mere snak om invisalign! Jeg har selv overvejet det i flere år, men det er som om, at økonomien i det er det, der holder mig tilbage, selvom tanken om mere lige tænder sgu er ret fristende. Hilsen hende, hvis skoletandlæge ikke mente, at en bøjle var nødvendig, fordi de nok skulle falde på plads af sig selv #fakenews……..

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top