Du læser nu
Forbrugsoversigten: februar..

Forbrugsoversigten: februar..

Så blev det tid til at gøre februar-forbruget op – måneden startede med lidt varmt til futterne og sluttede med forårskuller og, ditto, -sager til garderoben. Jeg skylder iøvrigt en undskyldning for jeg kom i tanke om, at jeg havde glemt noget på min januar-oversigt. Nemlig 2 stk sorte basis-toppe fra Pieces, som erstatning for to, der var gået til – ikke et køb, der gør stort væsen af sig selv, og altså også derfor det glippede, da jeg skulle gøre januar-forbruget op. De er iøvrigt gode, de basistoppe dér, til os med ekstra længde;)


Det købte jeg i februar:

 • Plyssede sneakers fra Stine Goya på -50% – den perfekte skiferiesko, hvis jeg selv skal sige det. De har holdt mine fødder både varme og smarte siden de blev købt;) De er sidenhen blev sat endnu mere ned.
 • Lyseblå blazer fra H&M – jeg vaklede mellem dén og dens mørkegrønne tvilling, men besluttede alligevel at den lyseblå var mere wearable i den kommende sæson, så sådan blev det. Den er perfekt til jeans og en tee!
 • Nude flæsetunika fra H&M – næsten for forudsugeligt, men jeg kan ikke stå imod kombinationen af nude og flæser, så denne røg hjem, og jeg glæder mig til at bruge den med både tætte sorte strømper og en strik og til bare brune ben, når sommeren kommer.
 • Hårbøjle fra No 105 på Gl Kongevej – måske mit mest anvendte items i hele februar. Den reddede uredt skiferiehår og er perfekt til at pifte striktrøje+jeans-outfits lidt op. Jeg kan desværre ikke linke til netop denne, men hér kan I finde et par gode alternativer. 

The one that got away:

 • Tunika i broderie anglaise – jeg viste dem frem hér og så var I vist hurtigere end mig. Nu irriterer det mig, at jeg ikke nåede at få mine små fingre i den. Er jo lidt forfalden til broderie anglaise.

Det har jeg på listen til marts:

 • Jeans: to af mine yndlings-par er bukket under i løbet af den sidste måned, så nu må det være på tide at få købt nogle nye. Gerne ankelkorte, så jeg er klar til foråret:)
 • Tina Maria x Na-kd: hun er ligeså smart, som hun er sød og på torsdag lander Tina Maria’s første kollektion for Na-kd – jeg har signet op til early access og glæder mig til at se, hvad hun har fundet på!
 • Kjoler, der kan gå både med tætte strømper nu og med bare ben til sommer.
 • Et par solbriller af den billige slags, som kan tåle, at Elise giver dem en lidt hård medfart.

 Kommentarer (10)
 • Det sådan nogle fine køb. ☺️ Kan du mon afsløre hvor kort/lang den er på os ekstra-lange mennesker? 🙈
  Og så lige en ekstra forespørgsel: Er der mon nogen mulighed for, at du kunne have lyst til at lave et opdateret indlæg om inspiration + do’s and dont’s ift. corporate og kontor wear? Jeg er nemlig sådan en heldig kartoffel der netop har landet mit første ægte kontor/corporate job efter endt studie – og selvom jeg glæder mig som en sindssyg til at begynde, så kunne jeg SÅ godt bruge lidt inspiration til andet end sort/navy garderobe på arbejdet, men som stadig ser pænt, feminint og præsentabelt ud. 😄💗

  • Eeeej – tillykke Sara!! Det kan du tro – det er en god ide med lidt kontor-inspo 🙂

   Toppene fra Pieces er endnu længere end Sue Long, så de kan snildt bruges som underkjole under korte kjoler!

   klem

 • Altså hvordan kan du udgive sådan et indlæg efter du henviser til et link klimalov i søndags? Forbrug forbrug. Mere vil have mere. Hvad med en forbrugsoversigt over alle de ting, som du ikke får brugt? Måske Dyson monstret til flere tusinde kroner.

  • Sikke en unødigt grov kommentar, det var da ærgerligt. At have et ønske om at tilgodese klimaet i højere grad er absolut ikke ensbetydende med, at man intet må købe. Det er netop med til at skabe aversion mod større klimafokus, fordi det bliver skyld med skyld på. Ethvert fokus bør blive påskønnet – og jeg tror i øvrigt ikke, du ved, hvor ofte Christine bruger sine ting.

  • Nu har jeg selv en dyson, og jeg er ret overbevist om at Acie formentlig bruger den lige så meget som jeg selv gør, simpelthen fordi den er vanvittigt god og holdbar. Og jeg er altså ikke et klimasvin fordi jeg har købt en dyson – næsten tværtimod vil jeg hævde, fordi den eks. er uden støvsugerposer. ☺️

 • Fan af disse indlæg!
  ..Og vildt fed tilføjelse med “the one that got away” og din “to look for”- marts liste!

 • Må vi ikke se den på, den fine tunnika? Har lidt svært ved at bedømme farven… er bange for at gå i ét med den, når man nu engang er lys (læs: bleg) og blond…!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top