Du læser nu
[DIY VIDEO] – et par idéer til at organisere med upcycling..

[DIY VIDEO] – et par idéer til at organisere med upcycling..

Annonce for Brother Nordic

Min mor er organiseringens mester. Jeg har altid håbet, at det var et talent jeg havde arvet, men indtil videre lader det vente på sig, og det man ikke har talent for, må man som bekendt øve sig på istedet. Så det gør jeg. Og nogle dage går det bedre end andre. Jeg er ikke et rigtigt rodehovede, men omvendt heller ikke helt så struktureret (når det kommer til vores hjem), som jeg godt gad være. Jeg har ofte gang i lidt for meget af gangen til at synes det med oprydning og organisering er sådan rigtigt sjovt.

Men nu og da kommer det over mig, og så får den én over nakken. Og selvtilfredsheden efterfølgende – oh my, hvilken følelse!!! Det burde næsten være incitament nok. Burde.

Noget af det, der driller mig allermest er ‘småopbevaring’. Hvor skal pakken med batterier bo? Eller barnets duploklodser? Eller mere i samme størrelsesliga.

Herhjemme bruger vi rigtigt mange kasser – forskellige kasser. Men typisk kasser, der tidligere har været tiltænkt noget andet. Altså en smuk lyserød skotøjsæske fra Stine Goya fx. De fine kasser man køber Georg Jensen damask-sengetøj i. En trækasse jeg har fået leveret en PR-pakke i. Eller de fine kasser (nu hedengange) YouHeShe brugte, som endda er udsmykket med en lille lækker læder-snøre til lukning. For slet ikke at snakke om de smukke kasser, man får leveret sine dyre køb i fra Matches.com..

Det er jo synd bare at smide dem ud. På samme måde, genbruger jeg også gerne de sylteglas vi køber færdigretter i nu og da – fra fx Wooden Spoon (men der er mange, der bruger dem). Igen, det er jo synd at smide dem ud, og de er virkelig gode til opbevaring af tørvarer. Jeg er igang med at samle sammen, for vi har virkeligt mange forskellige slags mel, pasta, ris, sukker og what not – men nu er jeg da kommet igang.

Og i videoen hér nedenfor har jeg altså  vist et par af mine seneste projekter og hvordan jeg ‘upcycler’ på den måde – men samtidig gør opbevaring både fin og funktionel.

Som I kan se, har jeg været igang med en lille fiks label-printer fra Brother – den er det nyeste nye og kan udskrive labels i forskellige bredder og endda i farve, så man også kan bruge den til at printe små fotos ud. Når jeg ikke lige udskriver labels til mine organiserings-projekter, så er det klart det med at skrive små søde fotos ud, jeg bruger mest.

Jeg har også lavet en video, hvor jeg viser nogle fine idéer til børneværelset – den kan I finde hér. Jeg har bla været igang med at lave den kasse til Elises duplo-klodser som I kan se på billederne nedenfor. Det var egentlig tænkt som opbevaring, men so far er hun så glad for den lille kasse, at den på det nærmest er hendes yndlingslegetøj og det er jo så fint – så kan den blive brugt som opbevaring, når nyhedsværdien falmer (… imorgen, haha). Andre idéer til børneværelset kunne være:

  • Label til barnets madkasse/rygsæk/flyverdragt etc
  • Hjemmelavet vende-spil med billeder af barnets nærmeste familie
  • En hjemmelavet uro med billeder af barnets favorit tøj-dyr
  • Labels med billeder til at vise, hvor barnets ting bor (billede på knagen, hylden i skoskabet etc.) – osv osv..

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top