Du læser nu
Weekendsysler og -planer..

Weekendsysler og -planer..

Der er dømt weekend på Kysten – hele banden sov længe imorges. Jeg sender mine kærligste tanker til sommertiden og håber, at mit barn holder fast i denne fantastiske evne til at sove til efter kl 8. Chances are slim, men here’s to hoping! 😉  Elise og Skjorten kørte til bageren imorges, mens jeg fik lov til at ligge og snue, og resten af weekenden er – mere eller mindre – tiltænkt at foregå i samme tempo..

… Badenymfen og hendes mor har delt et karbad. En sjælden weekend-luksus.

… Vi har travlt med at vaske og pakke – i næste weekend tager vi på påskeferie med min familie og sådan en skiferie med barn er altså en værre udstyrsomgang.

… Der er blevet bestilt varer på Nemlig (og dermed også lavet madplan for ugen – vi føler os tjekkede!).

… Elise og jeg skal være alene hjemme i aften og have ‘pigehygge’ med tegnefilm og snacks (.. favoritten er stadig disse).

… Hvis jeg når det, vil jeg gerne i haven og have klippet lidt ned. Stjernemagnolien er allerede sprunget ud – jeg elsker den her tid!

… En sidenote, men jeg spottede at Sarah (som absolut skal have credit for at have givet mig det endegyldige skub ud i investeringer) holder investerings-workshops i både København, Århus og Odense. Den første (i Århus) er allerede på torsdag.

… Jeg har været igang med at påskepynte og gøre havetrappen forårsklar – mere herom imorgen.

… Imorgen skal jeg ud og spise med to af damerne fra min mødregruppe og jeg glæ’er mig.

… Vi slipper nok ikke uden om lidt oprydning og rengøring heller.

… Og så er jeg igang med at sortere noget af Elises gamle tøj, fordi jeg netop opdagede, at der ligger en Mødrehjælpen i Virum, hvilket absolut faciliterer projektet og hermed er den info altså givet videre til andre mødre, der residerer nord for Hovedstaden.

… Og sidst men ikke mindst, drømmer jeg om en stund på havetrappen med en kop kaffe og en lydbog – det er så herligt vejr.

 

Jo. Det var weekenden hérfra. Må jeres være fuld af forårslykke og afslapning!

 

 Kommentar (1)
  • Aij, den det tradition med at dine yndlingsmennesker kører til bageren hver lørdag og lader dig sove. Det er sgu da indbegrebet af lykke. Jeg elsker det! 😍

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top