Du læser nu
#Onsdagsønskelisten: forårskuller, florals og en antisammenligningsbog..

#Onsdagsønskelisten: forårskuller, florals og en antisammenligningsbog..

Sikke en onsdag, vi bliver beriget med idag, hva’!? Smukt solskin og klar blå himmel. Jeg har haft Elise hjemme fra vuggestue siden sidste torsdag og har dermed brugt det meste af formiddagen i haven, hvor mit lille sidekick altså kunne gynge i en uendelighed. Heldigvis er det ok, hvis jeg går og nusser lidt i haven imens, og så hygger vi os begge to.

Og når man sådan bliver ramt af akut forårskuller, så sætter det sine spor i ugens #onsdagsønskeliste, der så absolut bærer præg af, at solen skinner på os for tiden og langsomt, men sikkert, hvisker mange måneders nuancer af grå væk fra hukommelse og sind. Hallelulja.

Ugens liste får I her:

 1. Virkelig fin hvid kjole fra H&M – jeg forudser at den forsvinder hurtigt, så man skal nok ikke vente for længe.
 2. Det er snart læderjakke-sæson – min egen er adskillige sæsoner gammel, og dét er næsten den bedste slags. Den er købt i Mango i sin tid, og det er altså hér man får mest læderjakke for prisen, hvis man spørger mig. Denne finder I her.
 3. Fin blomstret midikjole 
 4. Den pæne store muslinge-vase fra Ferm, der blev revet væk, men som nu kan forudbestilles lige her.
 5. Badedragt med tungekant – som også findes I en version til os med bule.
 6. Fine klassiske flats i ruskind*
 7. Mild makeup-fjerner fra de klassiske Matas Striber – jeg plejer at bruge den slags man køber på franske apoteker, men der er noget praktisk/kvadratisk/godt der tiltaler mig ved de nye striber, så jeg tænker, at de fortjener et skud.
 8. Jeans, tee og en (sej) blazer kunne meget vel være min uniform – den her er en vinder og I finder den her.
 9. Damerne bag podcasten “Fries Before Guys” har bedrevet en bog, og jeg tænker, at den vil gøre sig perfekt flankeret af en kop kaffe på havetrappen. Den udkommer i starten af maj, og kan forudbestilles her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kommentarer (6)
 • Jeg har længe ledt efter en ny læderjakke, og den du linker til kunne bestemt være et godt bud 🙂 Ved du, hvilken størrelse din er i? Jeg synes tit det er svært at lure størrelsen på læderjakker, men jeg vil tro vi bruger cirka den samme.
  Vh Louise

  • Uf jeg kan ikke huske det – XL ville være mit bedste bud. Jeg hader ting der strammer på armene!

 • De nye striber er gode! Jeg har ellers længe haft det sådan, at jeg købte striberne, når jeg ville spare lidt penge, og endte så altid med at købe det sædvanlige og dyrere, fordi striberne var både dårlige og kedelige. Men det er altså en anden snak med de nye. Tjek evt Pudderdåsernes gennemgang af gode og mindre spændende indslag i serien.
  Og tak for udtrykket “kvadratisk, praktisk…” i denne her sammenhæng. Det er lige det, de er – nemme at gå til, rimelige priser og ikke så mange dikkedarer.

  • Fedt – tak for input! Vil fluks tjekke Pudderdåsernes gennemgang ud! <3

 • Tak for altid fine indlæg. Også for os der ikke er i reproduktionsperioden i vores liv 😁
  Vedr. #4 muslingevasen, ved du så hvor lampen bagved er fra ? Den er godt nok super smuk …. 🤗

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top