Du læser nu
#Onsdagsønskelisten… ‘Mors Dag’-gaver til mig selv.

#Onsdagsønskelisten… ‘Mors Dag’-gaver til mig selv.

I erkendelse af, at jeg skal være mere end almindeligt heldig, hvis jeg skal sætte næsen op efter noget som helst i år, er dennes uges onsdagsønskeliste (iøvrigt og et måske uinteressant sidespor, men faktisk er listerne slet ikke ugentlige, men derimod bi-weekly.. De bliver altid bare italesat som ‘ugens’ for det er de jo. Men ikke kun, altså… Nå, ligemeget. Tilbage på sporet!) altså dedikeret nogle sager jeg ønsker mig af mig selv til mors dag. Eller. Kunne ønske af mig selv.

 1. Estée Lauder Advanced Night Repair serum – et lille ikon i en brun flakon med pipette, som jeg kan huske, at min mor brugte i min barndom. Nu er tiden kommet til mig og jeg satser på, at ligne én på 28 32 for e v i g t 😉
 2. En buket blomster – en sjælden luksus, men det kan altså noget. Skulle jeg gøre mig forhåbninger om noget, så ville det i normale fald nok være en buket. Men i år er vi slet ikke hjemme, så det bliver vist ikke til det store.
 3. Sidste års gave – nemlig “Mom”-ringen fra Maria Black. Jeg måtte selv bestille den, men skidt med det – min første ‘Mors Dag’-gave fra Skjorten og Elise. Nyt kapitel, ny titel.
 4. En Acie-farvet slå-om-kjole med plads til mave – man skulle da være et skarn;)
 5. Jørgen Leth’s “Det bliver ikke væk” – perfekt poolside read til næste uge på langs.
 6. Pæne grønne ruskindspumps med tilforladelig hælhøjde – perfekt til damer på farten!
 7. Endnu en flæset tunika, som jeg på mystisk vis har ladet min næse gå forbi – den er kun tilbage i en enkelt størrelse, så man skal være hurtig!
 8. En smuk lampe, som ville klæde mit hjem…
 9. Og drønet. Min nye cykel. Den gave jeg har købt til mig selv. Den er ikke noget fancy, men jeg glæder mig til at drøne lokalområdet tynd med Elise i barnestolen bagpå.

Jo. Det var (dobbelt-)ugens liste. Lidt stort og småt. Men som sagt, bliver det nok ikke til mere, end den cykel jeg har købt til mig selv, for i næste uge er vi ude og rejse, og så kan man jo egentlig heller ikke ønske sig mere:)

 Kommentarer (3)
 • Jeg har de grønne pumps (faktisk også i den rosa variant, ahem..), og jeg kan tippe om, at de er helt vildt gode til prisen! De er simpelthen så rare at have på, og til 400 kr. overvejer jeg seriøst at købe et backup par just in case at de nuværende dør. 🙈

  • De ser altså også knald-gode ud – kan godt forstå du har tilføjet dem til din nye workwear garderobe!! Håber iøvrigt det går godt med det nye job<3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top