Du læser nu
#Preggobrain i skarp brille…

#Preggobrain i skarp brille…

Jeg troede faktisk, at jeg havde vist jer de her billeder for længst. Men pludselig lå de som en kladde og puttede i min backend. Og et scroll igennem de sidste par måneders indlæg, afslørede, at det åbenbart var noget jeg havde glemt. Måske. Hvis ikke, så er det en genganger og jeg beklager. Either way er det altså vist min #preggobrain, der spiller mig et puds.

De blev taget kort før jeg fortalte jer, at jeg gik og bryggede på en baby, så hvis nogen undrer sig over hvor bulen er blevet af, så er det altså en kombination af ikke at være så langt endnu, gode vinkler og kraftig indtrækning af maveskind, der gør sig gældende.  Og hvis jeg ser lidt blå ud i hovedet, er det bare fordi jeg ikke trækker vejret 😉

Anyways. Den lyseblå blazer er én af forårets favoritter og noget af det mest ‘corporate-agtige’ jeg har, så det virkede ikke helt dumt, at poste dem, på sådan en onsdag, hvor solen nok skinner, men det iøvrigt er lidt køligt. Den ryger på igen idag…. Og så håber jeg, at I vil bære over med min #preggobrain, der altså er skyld i at jeg står dér og tripper i en strik, der ikke er helt weather appropriate, selvom det er lidt chilly idag.

Jeg har været på hospitalet i formiddag til noget tjek (alt er godt, bekymring er unødig – long story short bliver man tilbudt at blive fulgt lidt nærmere, når man har lavet en baby på +4.5kg, så jeg får både forskellige blodprøver, tests og ekstra scanninger), og eftermiddagen skal bruges på en tagterasse på Nørrebro (så måske strik ikke er så dårlig en idé alligevel) til Distortion Warm-Up, inviteret af ham her, der har lovet Elise at der både vil være musik og grillpøller, så hun insisterede på, at vi tog med 😉

…. Og så venter der en lang weekend forud. Skjorten fik nyt job 1. maj og jeg er allerede vild med det nye sted, der altså 29har ‘flex’. Således kan han ‘flexe’ på fredag og vi har planer om både at få klaret en masse praktiske ting (… oprydning i kælderen bla, suk), og så er jeg skisme blevet inviteret ud og spise og i biffen. Hva’be’har. Jeg glæder mig<3

Jeans – preggomodel fra H&M // Strik – H&M (.. gammel) // Blazer – H&M (udsolgt) // Solbriller – ASOS  // Pumps – Zara (gamle)

 

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top