Du læser nu
Outfit: en blomstret bule…

Outfit: en blomstret bule…

Hov, så blev det godt nok varmt, hva’?! Jeg havde ellers lykkeligt fortrængt, hvordan det føles, sådan at gå rundt med konstant fugtig overlæbe, men jeg skal da lige love for, at jeg blev mindet om det igår og i forgårs;) Men men – man skal jo ikke brokke sig, for det er da herligt, at sommeren er her, og jeg håber da på, at den holder ved, for vi har planer om at tilbringe det meste af sommerferien på Enø, og der er trods alt sjovere, når det er godt vejr. Og man kan bade. Åh, hvor jeg glæder mig til at bade.

Kjolen er en gammel favorit, som jeg har fundet frem igen. Jeg fik den ikke rigtigt brugt sidste sommer, hvilket egentlig er underligt, for det er ikke en særlig ‘preggo model’, men nu er den altså kommet frem igen. Jeg købte den, da jeg var gravid med Elise og den er fundet i Berg Shop på Østerbro – jeg kunne godt forestille mig, at de havde noget lignende i år, selvom lige den her altså er købt for et par år siden.

Og goddaw, iøvrigt, til 3. trimester og slutspurten inden jeg skal være mor til to. Jeg føler mig top uforberedt, men tænker, at det hele nok skal gå. Jeg er langsomt (… meget langsomt), begyndt at overveje en smule babyindkøb – alt fra søskendevogn til autostol og babyalarmer. Sidstnævnte har jeg iøvrigt lovet Skjorten (han er ansvarlig for lige dét indkøb), at spørge jer om I har gode forslag til. Til Elise købte vi en Neonate med video-funktion og den har vi været glade for og videoen har vi også haft glæde af ved flere lejligheder – men vi synes batteriet holder for dårligt, og det er simpelthen så træls, at den altid er død, når man står og skal bruge den. Så derfor – har I mon gode erfaringer at dele?

Jeg har stadig ikke fået købt mere end et enkelt par bukser i Mødrehjælpen til den lille mand, men det går nu nok. Tilgengæld er vi igang med at gøre noget ved en masse andre praktiske hængepartier – fx erfarede vi, at det ville være enormt rart med en pusleplads på hver etage (én af de få ulemper ved at bo i et hus i mere end et plan), så det har vi tænkt os at få etableret. Og så har Skjorten lovet at bygge mig et ordentligt (aflåst og isoleret) skur, så jeg har et sted at parkere lillemandens barnevogn udendørs – indtil nu har vi kun haft et halvtag og har således båret barnevognskassette ind og ud i en uendelighed.

Og så har jeg også bestilt en lift – sådan en havde jeg slet ikke til Elise. Kæmpe fejl. Og lidt dims til det nye børneværelse:) Jeg vil også gerne finde en Voksi Mini (vi er absurd glade for vores arvede Voksi Classic, men der gik alt for lang tid før jeg fik den i brug, for jeg synes den var alt for stor til Elise, da hun var spæd), men den håber jeg at finde brugt i en ordentlig stand (sig endelig til, hvis én af jer tilfældigvis skulle ligge inde med én – gerne med bæreplade) 🙂

Nå. Det blev vist lidt ævlet. Undskyld. Det må være varmen, der trykker 😉

 Kommentarer (9)
 • Vi har Neonate BC-6500D, og er meget glade for den! Batteriet holder mega godt – vores søn er 5 1/2 måned og vi har kun skullet oplade den 2 gange på trods af at den er i brug dagligt.

 • Neonate!! Vi har den model som kan kobles op med en søskende enhed (1 parent + 2 baby). Så nu med baby nummer 2 på vej, skal det bare købes en ekstra babyunit 😊 holder iøvrigt super strøm!!

 • Vi har en “almindelig” Neonate BC5800D som holder batteri i evigheder, rækker langt, har overlevet en nat i regnvejr og to vilde unger. Bedste køb!

 • Enig med de andre om Neonate – vores kører pt på 3. barn 👍🏻 Og så har jeg en fin voksi mini, som jeg lige har overvejet at sætte til salg i dag. Min datter på snart 6 måneder kan ikke være i den længere. Sig til hvis du vil se billeder 😊

 • Jeg har en sleepbag mini med bæreplade i grå til salg, hvis det har interesse. Vi har været meget glade for den. Den kan puttes i vaskemaskinen uden nogen form for afmontering og tørrer hurtigt i tumbleren igen, hvis uheldet skulle være ude…

 • Jeg stemmer i på Neonate. Vi har den model der hedder 5800D. Og det er vist bare en “almindelig” model.
  Den er vi super glade for. Den holder strøm super, og har gået igennem lidt af hvert. Også var barnets side.

 • Enig med Maja !! Kan ikke huske hvad nummer den har. Men batteriet holder evigt og vi lader den så sjælendt op, selv hele nætter tændt og der er stadig strøm på til flere dage👍🏻👍🏻

 • Jeg har en voksi mini med bæreplade og både alm. Og silkedyne til. Den må du gerne købe ☺️

 • Den alm. Neonate er hands down det bedste køb vi har gjort og batteriet holder i evigheder. Jeg overvejede også en alarm med video, men har slet ikke savnet funktionen.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top