Du læser nu
#onsdagsønskelisten – broderie anglaise, en klassiker til ansigtet og vasen der bliver ved med at spøge..

#onsdagsønskelisten – broderie anglaise, en klassiker til ansigtet og vasen der bliver ved med at spøge..

Jeg kan næsten selv blive overrasket over, hvor mange hvide sommerkjoler man altså kan se sig selv blive begejstret for…. Tænk engang. Hvide sommerkjoler, oversize skjorter, blød strik, blazere og frakker – det er ca. det min garderobe består af. Kedeligt, vil nogen sikkert mene. Helt perfekt, synes jeg 😉

Men men lidt andet har der dog også sneget sig ind på denne omgang #onsdagsønsker… Blandt andet vasen, der bliver ved med at spøge. Det er sådan en jeg nu har cirklet om i flere måneder, og som jeg har messet for mig selv, at jeg ikke skal have… Men den bliver ved med at forfølge mig. Og nu så jeg den endda med -15% hos Moodings.

Jeg synes dog, at jeg har investeret nok på boligfronten den sidste tid. Med ny marmorbordplade i køkkenet og dertilhørende hvidevare-opdateringer (kogeplade, Quooker og div. håndværker-regninger). Y-stolene jeg viste frem igår. Og sådan en smuk krukke-sag her, som min svigersøs og jeg begge faldt for og hurtigt blev enige om at splitte fragten på.

Jo jo. It ads up. Og så tilbage til dét det skulle handle om:

  1. Broderie anglaise, som jeg har spottet på hende her, og well.. så var løbet kørt.. Find den her.
  2. En løs printet sag, som jeg forestiller mig vil være fin til bule og bare tæer i græsset.
  3. Jeg følger én på insta, som tit har disse på, og jeg bliver så enormt fristet, selvom jeg vist har hvad jeg skal bruge af solbriller for i år. Pæne er de nu. Fra Céline hér.
  4. Jeg har de sidste flere år lidt efter et par ‘autentiske’ espadriller og håbet at finde dem på et markede i enten sydfrankrig eller Mallorca – uden held. Nu caver jeg snart og køber et par fra the highstreet 😉 
  5. I Århus er de også faldet for flæsekjoler med vidde – kender I mon den her lille butik?
  6. Shell Pot fra Ferm Living – med koden SOL15 er der -15% på den hos Moodings indtil i aften…
  7. Mere hvid broderie anglaise – denne gang fra YAS.. Jeg har selv bestilt den og ægrer mig lidt over, at den er kortere end jeg havde håbet… Men det kunne jo være, at nogen af jer, var kortere end mig 🙂
  8. Skjortekjole i silke med fin knudedetalje på midten – fin til varme sommerdage på kontoret og til solskinsdage sydpå med en stråhat.
  9. Jeg fik en sample af denne klassiker i en goodiebag i sidste måned og har forelsket mig lidt. Det er verdens mindste krukke, men jeg strækker den så langt jeg kan – mens jeg tager tilløb til at investere i den for alvor. 

 

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top