Du læser nu
Graviddagbog: 6. måned, Mallorca, grønne smoothies og babymoon…

Graviddagbog: 6. måned, Mallorca, grønne smoothies og babymoon…

Hvornår: Maj

Sådan havde jeg det:

Det korte svar er godt. Virkelig godt. Godt inde i 2. trimester og endnu ikke plaget af tung mave eller andre graviditets-gener. 6. måned er nok min yndlings-måned som gravid <3

Vi tog til Mallorca med mine svigerforældre, og selvom jeg kunne have svoret, at jeg a l d r i g ville være typen, der gad bruge hverken feriedage eller penge på at tage på charterferie (og så med mine svigerforældre, ha!), så var det et altså et kæmpe hit (som jeg skrev lidt mere om her, hvis det kan inspirere andre).

Alt foregik på Elises og præmisser og jeg måtte bare konstatere, at en god ferie for hende, er en god ferie for mig. Og os.

Og så lykkedes det os også, at få klemt et lille datedøgn ind mens vi var afsted og det kan man leve højt på længe. En lille babymoon om man vil. Med god mad, luksus og tosomhed.

Det var også i maj, at min mave for alvor sprang ud – fra sød lille bold på maven til fullblown going on 3. trimester ægte gravid. Billedet af mig selv i den blå kjole nederst var en reel øjenåbner – jeg havde slet ikke opdaget, at jeg var blevet SÅ gravid;)

Det googlede jeg:

… barsel selvstændig.

… hvad uge er jeg i.

… gravid flyve hvor længe.

… charterferie med to børn inspiration.

… gode gravid-kjoler.

Det cravede jeg:

Lemonade, iskolde øl, tapas, grapefrugt, rejemadder, søvn og thebirkes med smør. Tandsmør.

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top