Du læser nu
Kan jeg ikke bare lige få 5 minutter til mig selv?

Kan jeg ikke bare lige få 5 minutter til mig selv?

Jeg har glædet mig til at skrive det her indlæg i halvanden måned. Det var nemlig lige præcis det her indlæg, jeg snakkede om i mit barsels-indlæg hér. Det ene samarbejde jeg havde sagt ja til at lave under min barsel (og altså ikke forberede, udskyde eller takke pænt nej til, som med de andre…). For temaet er selvforkælelse. Temaet er 5 minutter til mig selv.

Og dem er der ikke mange af i disse tider. Det er ok. Jeg synes det går ok. De fleste dage. Der var lige den med brystbetændelsen og den gennemsyrende følelse af utilstrækkelighed, der ramte mig i sidste uge, men penicillin, selvomsorg og tid heler jo heldigvis det meste, og jeg føler, at jeg er kommet pænt oven på igen. Har fået kompenseret og lindret den dårlige samvittighed over for Elise, der heller ikke virker til at have taget varig skade (… som jeg sagde, så var/er den rationelle del af mig taget på orlov på ubestemt tid og er blevet erstattet af en hormonramt tudemarie, der er noget flosset i kanten.. jeg følte vitterligt, at jeg havde gang i et omsorgssvigt af dimensioner).

Så jeg trængte til det. Hold nu kæft, hvor jeg trængte til det. Trængte til, at der var nogen der sagde ‘hey, husk lige 5 minutter til dig selv’.

Og sådan er det blevet. Mine 5 minutter på badeværelset, hvor jeg tryller den dårlige nattesøvn væk og forsøger at genskabe noget, der ligner et ægte menneske. Og ikke bare en træt mor med gylp ned af nakken, lort på trøjen og træthedshovedpine. For tiden med Matas MyMoments-produkterne, som jeg har testet siden juli.

Det betyder noget – den lille skønhedsrutine, der afsluttes af et solidt lag concealer, for let’s be real, der er only so much skønhedsprodukter kan præstere;)

I det materiale jeg modtog sammen med produkterne tilbage i juli måned står der:

Giv dig selv et øjeblik – verden kan vente. MY MOMENTS er produceret i Danmark og made by Matas. Hvert enkelt produkt er komponeret, så konsistensen, duften og de aktive ingredienser giver en totaloplevelse af ren og skær forkælelse. Giv dig selv et øjeblik og lad de blide dufte og virkningsfulde ingredienser give ny energi til krop og sind.

Tidligere på året skrev jeg i et indlæg, at jeg gerne ville prøve Matas nye rensevand, for der er noget ‘praktisk, kvadratisk, godt’ over Matas’ produkter som tiltaler mig. Ingen slinger i valsen og no frills. Det synes jeg også MyMoments-serien kan, omend der er skruet gevaldigt op for lækkerheds-faktoren i både forpakninger, dufte og ingredienser. De er det bedste af to verdener!

Men som bekendt er sådan noget med hudpleje jo noget mægtigt individuelt noget – både på grund af præferencer, men i særdeleshed også på grund af hudtype (og årstid), så dét jeg synes er dejligt er måske slet ikke noget for jer. Matas MyMoments kan være et skud værd for dig der:

  • Gerne vil have hudpleje produceret i Danmark
  • Nyder at dine produkter dufter godt (og altså ikke går efter parfumefri produkter)
  • Vægter økologiske og naturlige ingredienser højt
  • Sætter pris på smuk emballage
  • Gerne vil have effektive ingredienser med dokumenteret effekt til en fornuftig pris (99-199kr).

Serien består af de produkter I kan se på billederne hér – jeg synes især man får rigtigt meget for pengene med Sweet Treat AHA Serum (indeholder BHA, AHA og hyalyron-syre) og Rich Hydrating Face Cream, som har været et skønt bekendtskab for min knastørre post-partum hud (det er iøvrigt meget normalt – efter en fødsel styrtdykker niveauet af østrogen i kroppen og det giver både nattesved og tør hud. Hurra, som om man ikke havde været igennem nok;)).

Jo. Matas MyMoments er nogle rigtigt fine produkter til en rigtigt fin pris, hvis man er på jagt efter noget, der kan opfylde de krav jeg har listet ovenfor. Og så er de også den slags der kan være en god gave-idé – måske til en nybagt mor, en værtindegave eller lignende. For hvem kan ikke bruge et lille øjeblik for og til dem selv? ♥

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top