Du læser nu
#Onsdagsønskelisten – nude efterårsklassikere på en torsdag…

#Onsdagsønskelisten – nude efterårsklassikere på en torsdag…

Jeg synes jeg kæmper lidt med efterårsgarderoben i år. Mest fordi jeg skal indregne ‘ammevenlighed’ og det er sværere (for mig) end man skulle tro. Jeg går jo gerne i kjoler. Året rundt. Omend ikke udelukkende, naturligvis. Så jeg skal tænke lidt mere i to-delte løsninger. I gode jeans, skjorter og strik, tænker jeg. Så det prøver jeg. Og det viser ugens liste måske også – som jeg er klar over, lander på en torsdag istedet for en onsdag, men sådan er det nogle gange. Der var et andet indlæg, der var vigtigere at få ud igår 🙂

  1. Oversize silkeskjorte til en god pris – jeg har fået mig en gylper, så silke er en hjerneblødning, men klassiske snit i gode materialer har jeg svært ved at gå forbi.
  2. Blød og bamset jakke
  3. Oversize uldfrakke i pæn sandfarve – et godt klassisk valg til sæsonen
  4. Gode stilletter med walkable hæl 
  5. Fine små øreringe
  6. Hårbøjle med bling – perfekt til at camouflere hår, der ikke vil hverken det ene eller andet…
  7. Vamset grå strik
  8. Firkantede sorte solbriller à la Céline, men med mere barmhjertig pris..
  9. Hvid kabelstrik
  10. Jeans med pænt fit

Jo, det var ugens liste. Jeg har en klar ambition om ikke kun at leve i leggings under denne barsel, for jeg føler mig noget mere som menneske, når jeg får rigtigt tøj på. Jeg håber også, at jeg vil være bedre til at komme ud og have Carl med, end jeg var med Elise – igen, fordi jeg føler mig noget mere som et rigtigt menneske, når jeg faktisk også ser andre mennesker, og det hele ikke går op i baby-rytmer og dikkedikke. Men altså. Nu må vi se. Man kan jo have nok så mange ambitioner, uden at indfri bare en eneste af dem 😉

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top