Du læser nu
Hverdagshygge for to og en lille stemningsvideo…

Hverdagshygge for to og en lille stemningsvideo…

Annonce for Rosendahl

Som I måske kan regne ud, så har jeg altså snydt lidt med de her billeder – i bedste TV-køkken stil;) Til gengæld kan de nu agere et herligt lille sensommer-minde fra en fin lille hverdagsaften med ham, jeg bedst kan lide.

Elise blev passet i nogle dage hos farmor og farfar, fordi vi havde travlt med at spartle køkken, male børneværelse, samle barnevognsskur og andre af den slags praktiske ting, som er lidt svære at få fra hånden, når man har en (knap) 2-årig rendende om benene. “Nej skatter, du må ikke spise skruen!”.

Og i erkendelse af, at jeg ikke var ret meget bevendt (men derimod tyk, tung og svedende) serverede jeg altså middag for den lange. Det gør jeg sådan set tit. Det er gerne mig, der laver aftensmad herhjemme til hverdag – til gengæld laver han så meget andet.

Jeg lavede flødepasta med svampe (mhmm – en favorit. Opskriften kommer!) og en tomatsalat med burrata. Nemt. Hurtigt. Og ukompliceret.

Og så dækkede jeg op med Rosendahl’s nye Grand Cru Sense-stel, der er virkeligt pænt! Det er stentøjsagtigt og meget rustikt – smukt i blanding med klassisk hvidt porcelæn, som Grand Cru-serien. Og så er det lavet så kvikt, at tallerkenerne kan bruges som låg på skålene, hvis der skal gemmes rester i køleren til dagen efter.

Og i øvrigt også et hep for, endelig at have fundet nogle skåle, der er gode til at servere ‘bowls’ i. Både smoothie bowls, men også sådan nogle, der mere minder om en mexi cali-bowl fra California Kitchen (ja, det er stadig en kæmpe favorit).

Som I kan regne ud, har stellet stået i mit skab i noget tid – og jeg har g l æ d e t mig til at vise jer det, for jeg synes virkelig, det er flot. Men har altså ikke fået lov før nu;)

 Kommentarer (2)
    • Jeg synes det er rigtigt pænt ihvertfald – og det fungerer rigtigt godt til lige at pifte mere klassisk hvidt porcelæn op. Jeg kan godt lide blandingen så det hverken bliver for rustikt eller for klassisk 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top