Du læser nu
Martslisten: planer, ønsker og tanker..

Martslisten: planer, ønsker og tanker..

Hov venner, hvor blev solskinnet af? Havde vi ikke lige aftalt, at nu var det forår? Tsk tsk… Marts startede ellers lige så fint, og hermed altså listen over, hvad marts kommer til at byde på..

Sol og forår… Håber jeg ihvertfald. Lige nu ser det ikke alt for lovende ud.

Flere ture i svømmehallen… Til en start har jeg meldt mig til ‘aquafitness’ med alle de gamle damer og én af pigerne fra min mødregruppe imorgen.

Kjoler med flæser og strik, i en skønsom blanding… Og fodtøj, der ikke behøver at være uldent. Jeg går altid ret død i vintergarderoben, når vi når til marts.

Kaffepauser på havetrappen.. Mit yndlingssted i hele huset. Der er læ og den er sydvendt – lukker man øjnene, føles det næsten som om det er maj.

En morgenmadsaftale med hende hér og hendes mand.. Noget af det jeg hader allermest ved voksenlivet er sådan noget kalenderfandango, der gør det umuligt at få set folk man har kær ligeså ofte, som man gerne ville. Den her har været undervejs m e g e t længe.

Endelig at kunne løfte sløret, for et lille projekt jeg har gået og fiflet med.. And it’s not what you think.. #tease #undskyld

Nedtælling til påske-famile-ferie til alpe-sol.. Og smeltet ost. Og ømme ben. Og kys i liften. Og familietid. Og alt det andet jeg holder af. Se bare, hvor dejligt det er.

At huske at bruge øjencreme.. Jeg er så håbløst dårlig til det altså. Og i samme åndretdræt – at få genindført brugen af SPF 50 h v e r dag.

En mexi-cali bowl fra California Kitchen.. Et beskendt ønske, synes jeg, men det er min største craving du jour..

Happy Hits-playlisten på Spotify.. Skjorten er ved at kaste op, når jeg sætter den (slap af fancy pants), men jeg bliver i knald-godt humør og dét er jo dét, der betyder noget.

En ny telefon.. Min nuværende er en ægte mor-telefon (med smadret skærm, fordi Elise). Nu er det på tide med en ny!

Komme igang med haven.. Sidste år kom jeg for sent til havesæsonen allerede i starten af april, og den skæbne har jeg ikke tænkt mig at lide igen i år. Således har jeg og hækkeklipperen også allerede haft et par hotte dates i de værste krat.

Bage det her brød.. Og spise det med tandssmør og den der chokolade-creme fra Summerbird. Mhmm.. Den er god!

 

Jo, det var vist dét. Har I nogen gode planer for denne måned?

 

 Kommentarer (9)
 • Åh fedt med ferie. Det er virkelig svært ikké at glæde sig til noget, der involverer smeltet ost 😀

  Jeg skal også drikke bobler og planlægge ferie, i dag faktisk, med mine søde søstre – vi skal til London i juni, og det glæder jeg mig helt vildt til!
  Resten af mine martsplaner, kan du læse her, hvis det frister https://www.venterpaavin.dk/2019/03/02/marts-listen/ – der er meget rart i vente, synes jeg 😀 <3

 • Marts er 3 uger der bare skal overståes inden turen går mod forårssol (håber jeg) på Rivieraen.
  Har en del lyse forårs- og sommersager jeg fandt under januarudsalget som jeg glæder mig til at tage i brug, så dette regnvejr må godt gå væk, og forårssolen komme tilbage. Er ved at være træt af tykke strømpebukser og jeans, nu trænger stængerne til sol og farve.
  Ellers skulle marts gerne betyde en tilbagevenden til madplaner vi overholder. Vi har været gode (dårlige) til at falde over noget lækkert (hello stenbiderrogn) eller takeaway/cafebesøg, og så lade madplan være madplan.
  Og så trænger her til en god gang oprydning, og tage os sammen til at komme af med det vi ikke får brugt. Kunne nok godt fylde et par sorte sække eller fem med tøj og sko der burde ryge videre.
  Har du forresten gode ideer i den retning? Er efterhånden træt af Trendsales, og folks useriøsitet. Hvad gør du af din “garderoberengøring” her til forår?

  • Åh sådan noget videresalg af tøj vil jeg også gerne, men magter ikke trednsales og har ikke succes på DBA – så vil også meget gerne høre tips hertil 🙏🏻😉

  • Har I hørt om Tradono? Det er en app, hvor man kan videresælge tøj og andet. Jeg har indtil nu kun fået downloaded app’en, men gjorde det fordi jeg så den positivt omtalt af en der bruger den.
   Og ellers Facebook Marketplace. Jeg har været sindssygt længe om overhovedet at åbne det – men jeg er positivt overrasket. Det lader til, at tingene ryger ret hurtigt – der har i hvert fald været tilfældet for de ting, jeg har bogmærket. Måske er det mere “lokalt” (som udgangspunkt viser den vist ens “lokalområde” fremfor hele landet), hvilket er mere overskueligt end dba, der viser produkter fra hele
   Danmark.
   Og ellers evt. et loppe/tøjmarked. Begynder de ikke så småt i april? ☺️
   Hvis du/I Kbh’s området er loppemarkedet ved Charlottenlund Station ret godt.
   Held og lykke med det!

 • Marts startede for mit vedkommende med en weekend på det smukke Sydfyn. Resten af marts byder bl.a. på en tur til Antwerpen – hvor jeg har genlæst din guide 🙂 Marts byder også på venindebrunch, rund fødselsdag (ikke min), konference med bl.a. Richard Branson, og masser af gåture i skoven. Og så skal jeg i H&M og prøve den der lyseblå blazer 🙂
  Jeg nåede heller ikke den der broderie anglaise-tunika/-kjole, og i en alder af 47 glemmer jeg stadig at bruge øjencreme!

 • Har du en god anbefaling af en creme med SPF 50 til ansigtet? Synes, dem jeg har prøvet, bliver alt for fedtede.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top