Du læser nu
#Læsværdigheder… Og lidt ananas.

#Læsværdigheder… Og lidt ananas.

Han ser fredelig ud, hva’!? Som han ligger dér. Det er han egentlig også – naturligvis er alt relativt til hans storesøster, der i øjeblikket går under kælenavnet ‘Tornadoen’. Men altså. Han er nem. Vi har vores bøvl med maven (som ca alle andre) og har også haft dage med heldags skrig- og skrål. Og den der gang, hvor vi skulle hente i vuggestuen og han vitterligt skreg h e l e vejen hjem og jeg svedte. Meget. Og Elise ville gerne stoppe og kigge på toge. Og busser. Og sten. Og alt muligt andet, der er fedt, når man er 2. Shiiit. Nå, men det var én gang. Og dem skal der også være plads til – ellers havde det jo ikke været sport mor-somt at være mor. (#finderselvud).

Idag, hvor regnen trommer på min ruder, har jeg gang i et solidt barselssetup. Og lidt ananas i egen juice. Tilbage i starten af September bragte Femina nemlig et lille interview med mig. Jeg er i tvivl om jeg skal skrive reklame (?), så nu gør jeg det. Reklame. For det var nemlig en annonce for Nemlig.com jeg var med i.

Og jeg lægger gerne ansigt til Nemlig,com, for dem bruger vi g o d t  n o k meget herhjemme (og har aldrig oplevet de store svipsere, bortset lige fra den gang, jeg havde bestilt flåede tomater og fik 5l tomatjuice istedet. Det var ok sort. Men så havde vi da til en ordentlig omgang Bloody Mary’s;)). Jeg kan godt lide at lave samarbejder på den måde, hvor det ikke nødvendigvis behøver at have noget med mine platforme at gøre, men det er et sidespor.

Nå, men udover ananasen får I hermed en samling af de gode links, som jeg har samlet sammen i sene nattetimer under amning. Der er lidt af hvert:)

☕️“Normalt er der adgang forbudt – men nu åbner de hemmelige steder i København” – i forbindelse med kulturnat i dag i København kan man komme på opdagelse. Hvis jeg havde lidt større børn, så var jeg så meget taget afsted!

☕️Sindssygt interessant artikel om forventningerne til kvinders udseende på arbejdsmarkedet, hvad det koster at leve op til dem og hvad det kan have af karrieremæssige konsekvenser ikke at leve op til dem. “The real cost of not wearing makeup at the office

☕️Den hyggeligste lille instagramprofil for os, der er vilde med croissanter – @Croissant_life_chose_me  🥐

☕️Endnu en interessant artikel om dét med kvinder og karriere – hos Rambøll har man lanceret en ‘familiepakke’. Jeg ved ikke om jeg synes, den er helt ambitiøs nok, men det er en start og invitiativet bør, i mine øjne, bifaldes. “Familiepakke skal tiltrække talenter og skabe bedre karrieremuligheder for nybagte forældre“. Mere af den slags, erhvervsliv. Tak.

☕️Det kan være en jungle, det med ingredienserne i hudplejen (og det har taget mig år, at lære at navigere bare nogenlunde) – den her artikel er drøngod og giver et godt overblik over nogle af ‘sværvægterne’: “Your Guide To Understanding Skincare’s Hardest Working Ingredients

☕️Og så endnu én af de gode instagramprofiler, der tipper om gode museer og udstillinger, som kan besøges med børn – @Rockthatmuseumkid

En lille samling læsværdigheder – og en lidt kortere liste end normalt.. Men måske også bedre, hvis jeg selv skal sige det? 😉 Må I have den dejligste weekend derude – vi skal holde familiefødselsdag for Elise, så jeg er i fuld gang i køkkenet. Og har bestilt en enhjørningkage, naturligvis.

 Kommentarer (4)
  • Vi bruger også nemlig.com super meget herhjemme, og har oplevet utroligt få svipsere i betragtning. Den absolut særeste da vi havde bestilt kattemad og fik en elefantøl i stedet 😂 Ved simpel hen ikke hvor det er gået galt, men hvis der er sket en ombytning, har der stået en meget forvirret person med 3 kg Whiskas et eller andet sted 🙈 De er dog altid super søde omkring det, og den søde dame i røret var dengang meget nervøs for om misser nu kunne få mad, eller om hun hang på øllen nu, så hun var lige ved at arrangere, at de kom ud med noget særskilt. Vi havde dog lidt tilbage, så de slap, men mega god service! ☺️

    • Ja, jeg har også kun været ude for, at de er super søde, når man ringer. Krediterer altid den forkerte vare og spørger om de skal genlevere.

  • Vi er også faste kunder hos nemlig på vel 8. år, så det er blevet til et par ordre efterhånden. For et par år siden bestilte jeg (som vanligt) bleer til min søn og modtog i stedet 3 pakker kæmpe Tena Lady 😂 Der er helt sikkert en teenager på lageret, der har tænkt, at “det ligner godt nok bleer dem her, dem tager vi.”

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top