Du læser nu
Weekend-tid og novemberlinks: sæsonens grøntsager, ægteskabskriser og julemarkeder…

Weekend-tid og novemberlinks: sæsonens grøntsager, ægteskabskriser og julemarkeder…

Ahhh, så blev det weekend og igen er den tiltrængt. Den lange arbejder stadig helt sindssygt meget, og så har hele familien skræntet lidt den sidste uges tid – selv præsterede jeg 38.3 i går aftes. Suk.

Nu er der tilgengæld helt ro på det lille hjem – Carlsen sover i slyngevuggen, jeg har fået et bad, en varm kop kaffe, vi varmede de gode mini-croissanter fra Cofoco og Elise sidder og putter sig op af mig i sofaen med en børnesang på iPad’en. Helt langsom lørdag.

I eftermiddag skal vi til 6 års fødselsdag hos min niece (hvor bliver tiden af?!), men jeg satser nu på at nå en lur inden, for jeg kunne død og pine ikke sove i nat, men lå vågen i flere timer. Det var ikke engang Carlsens skyld – jeg lå bare og tænkte tusind tanker og end ikke mit sædvanlige lydbogs-trick virkede.

Og i håbet om at I er andre, der også nyder en langsom formiddag, får I lige et par links jeg har støvet op lately, til jeres formiddagskaffe.

Min dygtige kollega Emma har lavet en rigtigt fin oversigt over sæsonens grøntsager og inspiration til hvordan vi får dem brugt.

☕Vi har tidligere snakket om det der med, at det er for sindssygt (for parforhodet) at lave små børn, i mit indlæg om “Forældreskab og ægteskab..Og alle de udfordringer der ligger derimellem“, men forleden faldt jeg over denne artikel, som kunne tilføje lidt kvantitative konklusioner om, hvor sindssygt det faktisk er. “Ét særligt tidspunkt er det »farligste« i vores parforhold: »Det er en vanvittig tid«

☕Det er ved at være tid til julemarkeder og hér kan I finde en oversigt over “Årets hyggeligste julemarkeder – fra København til Kolding

☕For så vidt ikke et link, men derimod en podcast – “Spørg Helen….. Og Thomas” med netsundhedsplejersken Helen Lyng Hansen og Thomas Skov. Den er både sjov og informativ. Og perfekt til os med små børn. Jeg har hørt den på Podimo.

☕I var mange, der udbad jer link til de julesokker jeg har bestilt med ungernes forbogstav på – jeg har købt dem her og de kom efter 3 dage. Lyn-ekspres. Jeg valgte de mørkegrønne med liberty-stof nr 2.

☕Er I på jagt efter årets julekjole? Må jeg foreslå den her ternede sag fra Month of May, som Rixen har været så sød at opkalde efter yours truly? Med koden acie15 får i 15%.

Rigtig god weekend, bedste damer!

 

 Kommentarer (9)
  • Ja, den ser ud til at være udløbet, men jeg har lige fået et nyhedsbrev om at koden FRIEND15 virker istedet 🙂

  • Den fik jeg også – men man skal købe for 1.000 og kjolen, jeg har forelsket mig i, koster 999 kr. 😅

 • Hvornår er det ene særligt farlige tidspunkt for parforholdet? Hvis man ikke har adgang til Berlingeren 😊

  • “I 2018 blev 15.034 danske par skilt. Det år, hvor flest par vælger at blive skilt, er i ægteskabets andet år, hvor fem procent af skilsmisserne fandt sted. Det viser tal fra Danmarks Statistiks udgivelse Befolkningens udvikling fra 2018.

   Men hvorfor er det efter et så kort ægteskab, at mange par går i opløsning? Her er børnene igen svaret.”

   Gisp!

 • Yeees, den rabatkode var lige, hvad jeg drømte om (næstefter at du satte din Alryda-kjole til salg altså😅). Jeg får beskeden, at rabatkoden ikke er klar endnu, så vi må lige væbne os lidt med tålmodighed☺️

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top