Du læser nu
Årets ønskeseddel – fra vatrondeller til drivhus…

Årets ønskeseddel – fra vatrondeller til drivhus…

Jeg brugte weekenden på at skrive ønskeseddel. Og sådan én bliver de fleste af os nok afkrævet lige i disse dage, så måske min kan tjene som inspiration, hvis I (også) sidder og kigger blankt på skærmen i forsøget på at komme i tanke om juleønsker.

Når det er sagt, så forventer jeg egentlig ikke at få ret meget. Og giver heller ikke ret meget. Det er ikke en eller anden politisk beslutning og, ej heller én der er taget for mere end indeværende år. Men bare sådan vi altså gør det i år. Mads og jeg har nemlig droppet julegaverne til hinanden – vi mangler ikke noget og vil hellere bruge pengene på noget til huset, hvis det endelig skal være.

Ligeledes har vi sløjfet gaver til min storebror og svigersøster (igen) i år. Vi vil hellere give hinanden en oplevelse sammen. Give hinanden tid sammen, hvis man kan sige det sådan. Vi snakker om et ophold på Falsled Kro (… men det gjorde vi også sidste år, og så kom min vigtige storebrors (😉) kalender i vejen.. Og min gravide mave, bevares..).

Så ønskerne hér er netop dét. Og sådan forbliver de i vid udstrækning også;)

 1. Dyson SuperSonic hårtørrer
 2. Genanvendelige vatrondeller 
 3. Spejl fra FermLiving (… en blogger uden et helfigursspejl, man skulle tro det var løgn;)).
 4. Sweatshirt med croissant og kaffe fra French Kiss Studio
 5. Hårbøjle fra Lisen
 6. Cashmerebukser fra H&M
 7. Varmebrikker fra Ferm Living
 8. Vippeserum fra Sanzi
 9. Cybex rejseklapvogn
 10. Orangeri (.. keep dreamin’.. men åååh – drømmer om at sidde derude og skrive.. Og have forskellige grøntsager. Og en vinranke i loftet.. You know..)

Hvad mon I har på sedlerne i år?

 Kommentarer (2)
 • Orangeriet lyder himmelsk! Det må være 2020 projektet 😉 Jeg har (efter inspiration herfra mener jeg) sat en håndholdt damp dims på min ønskeseddel. Kan ikke klare flere krøllede kjoler, men er omvendt heller ikke indstillet på at stryge alt 😉

 • Falsled er skønt – gjorde det i sommers før nr 2 kom og selvom jeg var gravid og ikke kunne tage vinmenu var det stadig fab!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top