Du læser nu
DIY: Et lille julekort I kan printe og sende til dem I har kær..

DIY: Et lille julekort I kan printe og sende til dem I har kær..

Ja, det er i sidste sekund, men er det ikke ofte sådan med julekort? Bortset lige fra sidste år, hvor jeg var i ualmindeligt god tid godt nok. Men altså. Oftest, så.

Og sådan er de altså kommet til at se ud i år. Mine julekort. Jeg ville egentlig gerne have haft en rustfarvet sløjfe, men det blev ikke pænt, når jeg printede det, og så kan det jo være det samme. Det havde ellers passet så fint med julefarverne, jeg har valgt i år (og som altså også var i spil på vores julebord).

Jeg er, iøvrigt, også igang med en familiekalender som jeg påtænker at smide op inden årets udgang, men skal bare liiiiige blive færdig med den og tiden er knap, især her i december. Men nu ved I det.

Og årets kort, kan I downloade lige her. Det er en .JPG i postkort-størrelse, og har I en farveprinter og lidt papkort (jeg køber mine i Bog&Idé for omkring 1kr pr stk vist nok (?)), så er I good to go. Hvis nogen hellere vil have den i PDF, så sig til – så klarer vi også dét. Jeg synes bare det er nemmere at printe i JPG:)

Og synes man årets kort er lidt vel kedeligt, så lagde jeg også et par forskellige op sidste år – dem finder I her. 

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top