Du læser nu
Weekendtid og weekendplaner..

Weekendtid og weekendplaner..

Så banker årets første weekend allerede på døren, og det skal nu blive meget godt, at have hele holdet samlet igen. Elise starter først i vuggestue på mandag, men var på playdate hos sin kusine i går og i dag har hun hængt ud med mormor. “Momo”, som hun siger. Og “MoSar”, for morfar. Adorable, hvis man spørger hendes mor 😉

Og nu har mig og Carlsen også haft et par rolige dage, hvor der er blevet ryddet op og gjort rent efter juleferien. Og handlet ind. Og været på apoteket. Og alle de praktiske ting, som man ikke fik gjort undervejs. Så nu kan vi lidt igen.

Og det er nu ikke fordi vi har de helt store planer. Eller. Det er lyv. I aften skal jeg til damemiddag, fordi en veninde fylder år. Hurra. Jeg glæder mig. Udgangstilladelse og mor skal i byen. Det er lokalt, så jeg er hele tiden lige rundt om hjørnet hvis nu.. Men altså. Alt tæller.

Derudover indeholder planerne sindsoprivende ting som en tur på legeplads, hjemmebagte boller og lidt fjernsynshygge med ham den lange, når børnene er puttet (en anbefaling af “The Morning Show” på AppleTV er hermed videregivet. Mega god serie!). Børnefamilie level 1000, med andre ord 😉

Rigtig god weekend damer💖

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top