DIY: invitationer til barnedåb... - Acie

DIY: invitationer til barnedåb…

I sin tid, lagde jeg de invitationer jeg lavede til Elises barnedåb op, så I kunne downloade, printe og bruge dem selv, og det er I overraskende mange, der gjorde brug af, så det tænkte jeg, at jeg ville gentage med de invitationer jeg lavede til Carlsens barnedåb.

Jeg har lavet to versioner – én til jer der har photoshop og selv kan rette i tekst og én til jer, der gerne bare vil kunne printe og så udfylde ‘hullerne’ i hånden. Der står selvfølgelig ikke Carl Christian på dem I kan downloade;)

Dem I ser her, har jeg bare printet på vores farveprinter på sådan nogle små hvide kort jeg køber for 2-3kr pr stk i Bog og Idé. De mørkeblå konvolutter har jeg også købt i Bog & Idé.

Hvis I selv gerne vil igang helt fra scratch ligesom mig, så er det ikke nogen stor videnskab, men kræver dog, at man kan finde ud af at bruge Photoshop.

Jeg starter altid med at lede efter lidt inspiration på Pinterest og Etsy (som iøvrigt også er et godt sted, at finde gode færdige ‘printables’), og så bruger jeg Creative Market til at købe de forskellige elementer, som jeg sætter sammen.

I finder den version der kræver photoshop HER og den version der kan udfyldes i hånden HER.

Filerne ligger der som udgangspunkt i en uge, så husk at få dem downloadet:) Jeg skal have fundet en bedre måde, at dele filer på, så de ikke forsvinder – det bliver efter barsel 🙂

4 kommentarer

  • Hej.
    Er det muligt at få tilsendt invitationen som skal redigeres i photoshop?
    Den er simpelthen så fin, så er da nødt til at have den til min søns dåb.

  • Jeg vil også høre om det er muligt at få adgang til designfilerne på dine flotte invitationer? 🙂

  • Hej Acie, hvor er de invitationer fine – kunne man være heldig at du kunne lægge designfilerne op på ny? 🙂

  • Kan du ikke tilsende mig et link til dine fine barnedåbsinvitationer som man bare kan udfylde… Det ville jeg virkelig blive glad for 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top