Du læser nu
Søndagsshopping à la februar: franske forårsfornemmelser…

Søndagsshopping à la februar: franske forårsfornemmelser…

Jeg ved ikke, om det er fordi jeg lige har været udsat for sol og varme, eller fordi solen (kortvarigt) skinnede, da vi igen landede hjemme i Danmark, men jeg er ramt af begyndenden forårskuller og hurra for det, for det er da ved Gud en noget rarere følelse end begyndende vinterdepression á la januar;)

Og hvad er mere forårsagtigt end en lille (mental) weekendtur til Paris? Jeg drømmer om at slentre rundt i 20 grader og solskin. Bare ankler og min mand i hånden. Veludhvilede og maven fuld af franske croissanter. Og børnefri. Bare lige lidt. Ha. In another life, måske 😉

Og det er altså også i den retning månedens outfit-inspiration drejer sig. Tilsat drømmen om ballerinaer, men i praksis nok noget med støvler á la vinter istedet. Og så hårbøjler. Men det overrassker næppe nogen.

  1. Jeg er besat af små jakker og meget tilfreds med, at det virker til at bouclé-varianterne er ’tilbage’. Den her er fra Zara.
  2. Fin sweatshirt med knapper på skulderen og en lille hilsen til byernes by.
  3. Straight high ankle jeans – det lyder rigtigt. Og så i en pæn forårsvenlig vask.
  4. Grå sweatshirt med pufærmer og fin lille brodering. Ja tak.
  5. Lyserød blazer med perleknapper – så fin og forårsagtig. Jeg købte en lignende blazer for et par sæsoner siden, som er født med ‘almindelige’ knapper. Jeg tænker, at den snildt kan opdateres med nye knapper og blive en favorit igen. Måske I også har en blazer hængende, der vil kunne finde ny anvendelse med nye knapper?
  6. Mere tweed – og denne sag med skarpe skuldre er f l o t. Jeg gider godt de skarpe skuldre igen. Det gør jeg virkelig.
  7. Hvid skjorte med fine flæser – perfekt til både lyse jeans eller sorte slacks, hvis man er en kontorrotte;)
  8. I kender mig så godt – én af jer sendte mig et link til den her cardi og jeg er meget enig i, at den har mit navn written all over;)
  9. Oooog den her jakke sendte én af pigerne fra min MG mig et link til – vi har virkeligt ens smag og har ved flere lejligheder fået købt det samme uafhængigt af hinanden. Hun vidste, at jeg også ville være vild med denne.

… Så mangler vi bare foråret 😉

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top