Du læser nu
Weekend-tid og weekend-planer…

Weekend-tid og weekend-planer…

Nå damer, så blev det Valentines Day og alt det knald. Jaja, jeg øffer fordi det ikke er mig, der skal på date med min mand og kigge ham romantisk i øjnene på Salon39 ligesom i de gode gamle dage;)

Herhjemme forløb samtalen således i formiddag (den lange er hjemme og syg på mandemåden…):

Mig: “Ved du godt, at det er Valentines i dag?”

Skjortefar: “Ja”

Mig: … forventer fortsættelse på sætning.

Skjortefar: “.. Og hvad så? Vi skal have burgere i aften! Det er da romantisk”

Så det’ med den på i år;) Og det er også fint nok.

Og ellers byder weekenden altså ikke på de store udskejelser. Jeg skal fortsætte kampen mod den evige bunke vasketøj (… I caaaaan’t) og så skal vi til min nevøs fødselsdag på søndag. Kan vi lige snakke om, at det er 9 goddamn år siden, at den her lille fod kom til verden. Jeg knuselsker den virkelig. Der er ingen tvivl om, at ham Pix har lært mig ét og andet om kærlighed. Og jeg bliver glad, helt ind i sjælen, når min lille store mand, stadig gider give sin gamle faster sådan en af de rigtigt hårde krammere. Også selvom hun hverken forstår sig på fodbold, Playstation eller noget som helst andet, af det man går op i, når man er en dreng på 9 år. Ak ja.

Og så håber jeg, at det fine solskinsvejr, snart er kommet for at blive for den her dødsvinter, har nærmest taget livet af mig. Til gengæld har jeg idag udnyttet chancen og er hoppet i forårsfarverne. Det skal jo ikke hedde sig. Men øh. Der er vist noget med, at det bliver solidt stormvejr på søndag, så vejrgudernes nåde er vist kortvarig desværre.

Må I få den dejligste weekend💖

Jakken  fra H&M og findes her  – alt det andet er nowet gammelt nowet, jeg ikke kan linke til🙂

 

 Kommentar (1)
  • En hjemmedag med en sløj mand og en burger med et flag i kan være alle tiders aften og fejring af Valentin og livet som forældre i en travl verden 🙂
    Godt weekend og tillykke med nevøen 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top