Du læser nu
Lockdown dag 3: solskin, havehæng og high spirits..

Lockdown dag 3: solskin, havehæng og high spirits..

Sikke en vidunderlig dag det var i går! Jeg tror, det var lige dét vi allesammen havde brug for, og jeg skal lige love for, at det gav god energi til de ellers lidt lunkne spirits (hvad hedder det egentlig på dansk!? Morale? Det lyder somehow forkert.. Men? Nå, sidespor..), der kæmpede lidt ovenpå de første dages heldagsregn og udsigten til 14 dages lockdown med en hyperaktiv 2-årig indendøre.

Igår kom hun på græs og det var skønt for alle mand. Lillebror sad i barnevognen og betragtede spetaklet og jeg dryssede rundt med en termokop i hånden og mor-solede mens jeg skubbede gynge, sparkede til bold og sagde ‘Ja, det er flot skatter’ ca. tusind gange. Helt perfekt!

Vi var ude både for- og eftermiddag og Elise har således også sovet 12 timer i nat. Herligt!

De her hjemmedage uden planer har så absolut også været gode for det der med at få Carlsen ind i en mere fast rutine på to lure. Til hverdag får man altid rodet rundt for så skal man liiiige til mødregruppe, babysalmesang eller what not, og så passer det ikke med lurerne. Men det er jo virkelig ikke et problem nu, og jeg har nappet chancen og kører nu helt fast skema på den lille mand, hvilket indtil videre også har haft mere end positiv effekt på nattesøvnen (altså let’s not get too excited – han tager bare længere stræk end 1 time af gangen, og dét er jo også værd at fejre).

I dag er vi startet i langsomt tempo – Elise og jeg har slået en dej sammen til kanelsnurrer, vi har lavet spejlæg og nu ser far og Elise tegnefilm (og putter under et tæppe, lille hyggefis) mens lillebror sover lur, og jeg klamper i tastaturet og skriver… well.. det her indlæg:) Også i blog-regi forsøger jeg at få det bedste ud af situationen – alt hvad jeg kan dele er lidt centreret om dét der foregår herhjemme, men jeg ved jo at alle kan relatere til det pt, så sådan må det blive. Men altså – jeg skal også nok forsøge at lade være med at lade der gå 100% dagbog i den, og er igang med at omstille produktionsapparratet (.. mig altså;)) til at kunne producere lidt andet også 😉

Rigtig god søndag derude❤️

[Mååååååål!]

[Foråret lurer liiiiige om hjørnet – igår var vist startskuddet!]

[Vi har heldigvis alt fra sandkasse til gynger og legehus, så den lille dame kan holdes beskæftiget]

[Alt hvad storesøster gør, er spændede!]

[…. Skubbe mig moar!]

[… Var det mon i år jeg skulle få givet legehuset den makeover?!]

 Kommentarer (3)
  • Solskin og kanelsnurre kan gøre en hver i godt humør – jeg har netop købt hus med have i februar, sammen med min kæreste, og er også så hooked på at omtransformere den, mens der er karantæne OG solskin på samme tid 😀

  • Endelig ligeså mange dagbogsindlæg du har lyst til – det er skønt at følge med i, og lade sig inspirere af andres lockdown-hverdag 👌🏼

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top