Du læser nu
Den magiske 2.5års-milepæl og årets første is…

Den magiske 2.5års-milepæl og årets første is…

Weekenderne er endnu mere kærkomne nu, end ’til hverdag’. Mest fordi vi så er to voksne om de der to små krabater vi har lavet.

Elise er lige blevet 2.5år og jeg kan godt forstå, at mange forældre synes at det på en måde er en magisk milepæl. Jeg er enig.

Hun er blevet sådan en stor fornuftig pige (det meste af tiden). Sådan en der kan fortælle hvad hun vil og (i særdeleshed) ikke vil. Sådan én, der godt kan sidde og fordybe sig nu og da. Enten i en leg, en iPad eller en tegning.

Og det gør en enorm forskel. Og der sker, også, enormt meget med hendes udvikling bare fra måned til måned, i de her tider.

Jeg forstår godt, dem der siger, at 2.5år er en god aldersforskel mellem søskende, ud fra netop de betragtninger – at den store så er lige det mere selvkørende…

Jeg har (garanteret) sagt det før, men det er virkelig en fed alder hun har lige nu. Stadig en mundfuld, bevares, men virkelig sjov. Og jeg har også grinet meget af det der meme, der florerer på instagram for tiden med “Corona drinking game: Drink a sip of wine every time someone says “mom”. Just kidding. Don’t do that. You would die”, for mine ører falder fanme snart af. “Muuuuuaaaaar”.

Men ja. I weekenden fyldte den lille dame altså 2.5 år. Og i weekenden åbnede det lokale ishus for sæsonen. Og i weekenden var det virkeligt skønt forårsvejr. Så I kan nok forstå, at der var mange gode grunde til at tage en lille familieudflugt og spise en is.

Så det gjorde vi. Og med ballerinaer, ishus-åbning og årets første glas rosé tør jeg godt kalde det forår. Hurra. Velkommen forår. Hold kæft, hvor har vi savnet dig.

Må I få en god uge derude. Jeg tænker på jer❤️ Både jer, der snart har siddet mange uger alene og jer der har siddet mange uger med ansvar for jobs og børnepasning. Det er barske løjer.

Outfit:

Jeans – H&M // Ballerinaer – Chanel // Sweatshirt – H&M (ret gammel) // Jakke – H&M [udsolgt]

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top