Du læser nu
Tilbage til den med det lille mirakel for en træt mor…

Tilbage til den med det lille mirakel for en træt mor…

Annonce for Sanzi Beauty

Jeg har i snart flere måneder skyldt jer et før/efter-billede af mine vipper efter jeg har været igang med vippeserum, og jeg havde egentlig tænkt, at jeg skulle nå forbi Mette og få hjælp til at give vipperne et buk, så I rigtigt kunne se den flotte forskel, men altså… Det går jo ikke, i disse tider.

Og nu må det altså være. Manglende vippebuk til trods.

Sidst vi snakkede om det, så forklarede jeg mere i detaljer hvorfor det er at det vippeserum fra Sanzi Beauty (FIND DET HER) faktisk virker, hvorfor det er ganske ufarligt (altså… jeg har en veninde, der er allergisk for avocado og det får hendes tunge til at hæve helt sygt. Men det er jo ikke avocadoens skyld, som sådan. Den er jo ikke farlig. På samme vis, kan der givetvis være nogen, der ikke kan tåle fx et af tilsætningsstofferne i vippeserum og dermed reagerer allergisk, uden at det er produktets skyld, som sådan.. Den slags gælder, iøvrigt, alle skønhedsprodukter og er en note, jeg synes det er værd at tage med. Man kan godt blive lidt forskrækket, når man hører om nogen, der har oplevet en allergisk reaktion som følge af anvendelse af et skønhedsprodukt, men det er jo ikke anderledes end så meget andet:) Jeg tænker også tit på dem, der har allergi for peanuts i en sådan grad, at man ikke åbne en pose peanuts, hvis man er på samme fly som dem. Det må være lidt crazy. Nå. Sidespor.). Så den lange forklaring vil jeg undlade her – men I kan altså læse den i indlægget her, hvis I er interesserede. 

 

Tilbage til vippeserum. Ja, og bryn-serum iøvrigt. For sådan et har Sanzi (FIND DET HER) også og det er præcis ligeså effektivt som vippeserummet er. Af de samme årsager iøvrigt. Det var det der med prostaglandiner. Og peptider.

Jeg bruger vippeserummet slavisk (som i hver eneste aften), mens jeg bruger brynserummet et par gange om ugen. Jeg har nemlig ikke drømme om store bryn (men dog gerne nogen, der gad farve og rette sig selv – can we make that happen please!?), men har man været lidt for flittig med pincetten i ungdommen, kan det her serum altså være en rigtig god mulighed for at rette lidt op på skaderne.

Og som I kan se på billedet her nedenfor, så har det altså virket. Der er 3.5 måned mellem de to billeder. Som I kan se så har jeg virkelig ikke ret meget vippe fra naturens hånd, så for mig er det en helt ny vidunderlig oplevelse, at prøve at have øjenvipper og jeg er blevet ret afhængig af det vippeserum.

Jeg kommer aldrig til at være sådan en med kilometer lange vipper, fordi… well… træerne vokser jo heller ikke ind i himlen vel!? Men i forhold til mit udgangspunkt, så synes jeg det er ret vildt hvor langt jeg, og mine vipper, er kommet. Og ret imponerende. Måske nok mere imponerende end jeg egentlig havde forventet, og jeg skal være ærlig og indrømme, at jeg nok ikke ægte havde troet på at det kunne lade sig gøre, hvis ikke jeg havde set det virke på andre sådan 1:1. Og også derfor jeg gerne vil vise, hvordan det har virket for mig.

Og hvis jeg skal sige lidt om en recipe for succes, så er det noget med

1. At bruge serummet h v e r dag. Jeg bruger det hver aften, som led i min aftenrutine. Efter hudpleje, inden tandbørste.

2. At bruge vippeserummet længe nok. Jeg skulle altså helt ned i bunden af min første flaske (den lille størrelse) før jeg følte, at jeg ægte kunne se en forskel. Den købte og betalte jeg, for what it’s worth, af egen lomme. Og så købte en ny bagefter det. Det havde jeg ikke gidet, hvis ikke jeg havde set resultater.

Hvis man gør de to ting så tør jeg godt love, at man vil opleve at få længere vipper. Det er også derfor at Sanzi tør give resultatgaranti.

 

Og hvis I er blevet fristede til at give vippeserum et skud, så giver koden Acie1 -15% på hele Sanzis webshop de næste 48 timer. 

 

 Kommentarer (4)
  • Både vippe- og brynserum er afprøvet og begge dele virker (jeg er normalt ret skeptisk overfor at prøve noget jeg reelt måske ikke helt tror på). Efter knap 8 uger er der gode og synlige resultater, og jeg behøver næsten ikke at tegne bryn op mere, blot farve dem, og det samme med vipperne, som dog får et enkelt lag mascara af gammel vane. Der er mere fylde og tæthed på både bryn og vipper, og begge produkter er nu fast inventar i mit toiletskab.

    • Jeg har det på samme måde – især med noget, der – som med dette – virker liiiidt for godt til at være sandt. Men altså. Det virker 🙂

  • Jeg er med på dit hold – det virker ! Har også lige købt bryn serum i håb om samme resultat 🙂 Dog bliver jeg lidt rød over øjnene, men tænker jeg tager det med :))

  • Dét er godt nok imponerende! Sikke en forskel!

    Jeg kan godt være en skeptisk rad, hvad angår den slags produkter, så jeg ventede lige for at se, hvad du mente om resultatet, før jeg klikkede “køb” – du er jo en dame med masser af integritet! – og jeg må sige, at jeg er tæt på overbevist 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top