Du læser nu
Et lille beauty-mirakel, der gør en stor forskel for en træt mor..

Et lille beauty-mirakel, der gør en stor forskel for en træt mor..

Annonce for Sanzi Beauty

Det er ikke så tit, at sådan en som mig (der har en professionel baggrund i skønhedsbranchen) støder på noget jeg vil gå så langt, som at kalde et lille beauty-mirakel (.. for mig, altså).

Men jeg har tidligere skrevet om det her og her – og havde det endda med på listen over beautyprodukterne jeg svor til i 2019 her. Helt og aldeles usponsoreret eller #gifted.

Men jeg så det virke i levende live på bla. hende her. Og så ventede jeg til jeg var færdig med at være gravid og så købte jeg – det anbefales nemlig ikke at man bruger det under graviditet. Omend med en smule skepsis, for ‘et hun er jo generelt umenneskeligt flot, og garanteret født med bambivipper vipper helt af sig selv, og det virker nok ikke på mig’.

Og der gik altså også et pænt stykke tid før jeg kunne bemærke nogen som helst effekt.

Jeg skulle ned til bunden af min første flaske før jeg med overbevisning kunne se en virkelig forskel. Kunne se, at mine vipper var blevet længere. Det var den lille størrelse. Og ingen motivation er jo bedre end at se resultater, så jeg købte én til flaske. Denne gang i den store størrelse. Og bruger flittigt hver aften. Og har aldrig haft flottere vipper – dem skal jeg nok vise jer, men de skal lige forbi Mette en tur og have et buk opad.. Og en lille klat farve. Oven på sidste uges ferie stritter de lidt i alle retninger.

Det er iøvrigt endnu et godt tip, hvis I er andre, der heller ikke er beriget med ret møj’ vippe fra naturens hånd. ‘Lash lift’. Hamrende ubehageligt, synes jeg. Men resultatet, taler for sig selv. Det er min vinder-kombination for tiden, ikke mindst i disse mascara løse barselsdage.

Men hey, what’s the story med sådan noget vippeserum? Er det virkelig sikkert? Den korte (og forenklede) historie er at man opdagede effekten ved et tilfælde. Når øjenlæger ordinerede øjendråber til gamle damer med grå stær, kom de pludselig tilbage med enormt lange øjne. Og sådan fandt man ud af at prostaglandiner (signalstoffer) kunne bruges til andet end at afhjælpe grå stær.

Og så splittede man det ad – sørgede for at skille de ting fra, der ikke havde noget med lange vipper at gøre, puttede det på små flasker og voila vippeserum var født.

Det var en lidt, ahem, hård start og der var bestemt nogle problemer med de første generationer af vippesera. Men her er vi vel en 20 år tilbage i tiden – og meget er trods alt sket siden.

Sanzi’s vippeserum indeholder det prostaglandin, der hedder Decloro Dihydroxy Difluoro Ethycloprostenolamide (DDDE). Sammen med et peptide, Myristoyl Pentapeptide-17, er det kombinationen der få vipperne til at vokse. Peptider kender vi også fra hudpleje og dem kan vi godt lide – det er dem, der får huden til at ‘regenere’ eller ‘genopbygge’ (og når huden genopbygger kollagen så bliver vores rynker mindre, juhuu). I vippeserum-kontekst får de vipperne til at vokse.

Så altså. It works. Både i praksis og på papiret, om man vil:)

Men det er nogle lange komplicerede navne og lidt teknisk det hele, så jeg forstår godt, at man gerne vil være på den sikre side, når det drejer sig om noget man skal smøre så tæt på sine øjne (.. sidenote, men min svigerfar har meget pludseligt mistet synet (bortset fra 5% på det ene øje og 20% på det andet) for nyligt (vi satser på det kommer igen, kryds fingre for os), og det har demonstreret på allertydeligste vis, hvor afhængige vi er af vores syn).

Sanzi får deres produkter testet på et uafhængigt laboratorie Oxford Bio Sciences, fordi man som producent skal sikre og dokumentere at et produkt er sikkert at bruge og iøvrigt lever op til ens ‘claims’.  Man må ikke markedsføre produkter uden at kunne dokumentere deres effekt eller sikkerhed. Du kan få sikkerhedsrapporter udleveret ved at henvende dig til Sanzi – det skal de udlevere. Hvis du gerne vil uden om producenten, kan du også rette henvendelse direkte til laboratoriet – de er uafhængige.

Derudover vil jeg opfordre til, at man ser den her video som dygtige Cecilia har lavet – hun ved hvad hun snakker om.

Og hvis I nu har mod til at prøve det, så giver koden Acie1 15% på hele Sanzi Beauty. Det virker.

 Kommentarer (11)
 • Jeg har netop bestilt efter at have læst dit indlæg, og jeg er enormt spændt, for jeg har altid haft de mest irriterende, korte vipper!
  P.S. Molekylærbiologen i mig elskede at du havde de kemiske navne på de aktive stoffer i produltet med i indlægget, for jeg synes det skaber mere gennemsigtighed og mulighed for selv at lave research – og jeg køber aldrig noget uden at se på det først! (Man kan måske kalde det en arbejdsskade) Jeg havde det dog lidt svært med brugen af ordet “peptider”, for det er ikke en betegnelse for et særligt slags molekyle, det betyder bare et protein der er kort (under 50 aminosyrer (byggestenene i proteiner) i længde), så peptider kender vi fra et utal af steder og har ikke i sig selv noget at gøre med effekten af skønhedsprodukter, det er kun netop de specifikke peptider de har brugt, som har det! Jeg synes nemlig at der er så meget forvirring og misinformation inden for skønheds-området (og så mange brands, der lover en masse og bruger en masse ord der ikke betyder noget som helst men bare lyder videnskabelige), så det kan være umuligt at finde hoved og hale i det hele, så jeg tænkte, at jeg lige ville nævne det 🙂

  • Hej Cecilie

   Tak fordi du gør mig klogere!! Jeg er ikke molekylærbiolog (langt fra faktisk, haha), så jeg har bare læst og prøvet og forstå, men har (tydeligvis) stadig lang vej endnu.

   klem

 • Av, for et fint indlæg! Jeg elsker (!!!) når du ruller beauty-nørden ud 😄👌🏼 Hvor længe virker rabatkoden?

  • Jeg vil sige, at den lille størrelse holder ca. 2 måneder og den store størrelse holder ca. 3 måneder. Måske 3.5 🙂 Men kun baseret på, at jeg siden September (ish?) har brugt 1 lille og 1 stor og netop er gået igang med en ny stor for 3 ugers tid siden 🙂

 • Må man bruge den når man ammer?
  Synes der er en del af dem som anbefaler at man ikke bruger dem når man er gravid eller ammer.

  • Hej Louise

   Det er rigtigt at de ikke anbefales til gravide (det håber jeg også står tydeligt nok i teksten), men der er ikke noget der taler i mod amning. Se iøvrigt mit svar til Anne-Sofie om samme <3

   klem

 • Men så vidt jeg ved er de her produkter ikke godkendt i Sverige fordi de balancerer lige på grænsen til at være lægemidler. Og prostaglandin i små mængder og amning er uudforsket område… men man bruger prostaglandin til at inducere fødsler (og aborter), så man skal i hvert fald nok som gravid overveje om vippeserum er en god idé.

  • Hov – prostaglandin er ikke én ting, men en betegnelse for en række signalstoffer (altså fx som at ‘aminosyre’ er en kategori-betegnelse og ikke én ting, hvis det giver mening), så man skal lige holde tungen lige i munden i fht hvad ‘prostaglandin gør’, for det afhænger i høj grad af hvilke man taler om. Og hvis vi skal være helt nøjeregnende så snakker vi derivater af prostaglandin i vippeserum (det ved jeg godt, at jeg er hoppet lidt hen over, men det var det jeg forsøgte skrive lidt læsevenligt med at man havde splittet skidtet ad og taget de vippe-virksomme-stoffer ud for sig). 🙂

   Men du har ret – og jeg håber da også, da jeg har fået skrevet helt tydeligt i teksten at vippeserum IKKE anbefales til gravide, hvorfor jeg ventede til jeg havde født. Det kan kun understreges på det kraftigste, så kun fint også at have mulighed for at skrive det her.

   Jeg læner mig, også i dette tilfælde, opad Anette Kristine Poulsen (læs med her), men hver mor skal gøre som hun er tryg ved.

  • Der er ikke noget, der taler for at man ikke må. Men der er, omvendt, heller ikke nogen der har lavet kliniske studier om emnet. Og derfor skal hver mor gøre som hun er tryg ved. Jeg er helt tryg ved det (mit rationale går på at vi snakker meget små mængder som mor påfører sig udvordtes, og hvis man tænker på, hvor lidt fx alkohol mor giver videre til barnet (noget større mængder og indvortes), så er jeg ikke nervøs). Er du den mindste smule i tvivl så skal du lade være – det kan sagtens vente til efter amningen er stoppet <3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top