Du læser nu
Bidt af en gal hårbøjle…

Bidt af en gal hårbøjle…

Det er næppe gået nogen forbi, at jeg er bidt af en gal hårbøjle.

Jeg synes det er sådan en dejlig nem måde, at få styr på mine lidt trætte lokker, der hverken bliver vasket eller klippet heeeeelt så ofte som jeg godt gad.

Og jeg har efterhånden fået skabt mig en solid samling af hårbøjler, som jeg tænkte, at jeg ville skrive et par linjer om her – for det er noget af det jeg bliver spurgt ind til ofte.

Dem I kan se på billederne hér er mine favoritter lige nu. Samlingen tæller lidt flere, men jeg tænkte, at jeg ville holde det til favoritterne, for at det ikke skulle blive for langt eller rodet. Hvis I har spottet en hårbøjle, som jeg ikke har med hér, men som I gerne vil vide noget om, så spørg endelig:)

Den karrygule med flet [selv købt]: Er fra Le Mosch og jeg købte den efter én af pigerne fra min mødregruppe havde den på. Det er ubetinget den hårbøjle jeg har gået mest med de sidste måneder og jeg er så.glad.for.den.

Den med perlerne [fået i gave af søde Jose]: er vist nok fra Primark. Eller. England ihvertfald. Jose stod og manglede et regnslag til sin barnevogn og jeg havde et liggende, som jeg sendte til hende. Som tak kvitterede hun med et par hårbøjler – heurnder denne favorit.

Den med similisten [selv købt]: Den er fra H&M og købt i December i en fysisk butik, så jeg kan desværre ikke linke. Jeg bruger den ikke til hverdag (måske en fejl egentlig), men mere hvis jeg skal dresse op – til jul fx.

Den nude med sølv-flet [reklame/gave]: Tina fra Le Mosch havde ikke kunnet undgå at bemærke, at jeg var ret glad for den flettede hårbøjle jeg havde købt hos hende og var derfor sød og sende den her, som hun synes måtte være lige mig. She’s right <3

Den sorte [selv købt]: Den er fra Pico og er bare god og plain, hvis man kan sige det. Ingen dikkedarer, bare god til hverdag.

Den blomstrede [reklame/gave]: Den har jeg fået af søde Mette og er fra YAS. Jeg har simpelthen ikke kunnet finde den andre steder, men Mette havde den altså i sin butik Vogelius Glow.

Den nude med perler [selv købt]: Fra &Copenhagen og én af mine første lidt ‘tykkere’ hårbøjler. Den har jeg også virkelig gået meget med – jeg kan godt lide at farven ikke er for dominerende, når nu resten af hårbøjlen er det.

Den blå flettede [reklame/gave]: Endnu én Tina har sendt mig – den er virkeligt stor og jeg skal liiiiige samle lidt mod til mig, men jeg synes den er så mega flot, så selvom jeg endnu kun har haft den på herhjemme (ok, Corona spiller også en rolle heri.. har trods alt været m e g e t hjemme lately), skal den nok blive flittigt brugt.

 

Er I også begejstrede for hårbøjler eller får I for mange flashbacks til 90er-barndommen? Elskede hårbøjler, da jeg var 8… Og så igen da jeg var 33.

 Kommentarer (6)
  • Så fin en samling, du har der! Jeg elsker også hårbøjler og har selv en del efterhånden. Mit problem er bare, at de ikke formår at holde mit hår ordentligt på plads – jeg har et meget kraftigt hår – så jeg leder stadig efter den helt rigtige basis bøjle, og har kig på den sorte fra Pico, som du selv har i din samling. Tror du den vil kunne holde et stort garn “tilbage” uden at glide? Eller vil du vurdere, at den funker bedst i et mindre stort/alm hår?

  • Jeg synes hårbøjler er såå flotte. Jeg elsker dem virkelig. Og de klæder mit æggede hoved. Men jeg synes jeg får så vildt ondt lige bag ørerne – der hvor enden af bøjlen sidder – når jeg har gået med en en hel dag. Er det bare mig?

    • Jeg har samme problem. Jeg har prøvet mange forskellige, men jeg ender altid med at må tage den af :/

    • Jeg har også prøvet enkelte modeller, som klemmer – det er virkeligt generende! Min erfaring er, at der er ret stor forskel på størrelserne, så jeg ville ikke give helt op. Jeg har en voksenhårbøjle, som jeg har måttet give til min Guddatter på 4 fordi den var så lille. Den passer hende perfekt (.. og hun elsker den, så alt er godt). Så ja – jeg håber, at I kan have heldet med jer, hvis I prøver lidt forskelligt <3

  • Tak for et kig på din flotte samling! 🙂 Jeg synes, at hårbøjler ser SÅ godt ud til andre, men jeg har selv lige skulle tage tilløb… Jeg købte min første (en flot sag i en rødlig farve) et par dage inden landet lukkede ned, og nu øver jeg herhjemme 🙂

    • Ja, jeg øver mig også hjemme med den blå – man skal lige tage tilløb ik?! 😀

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top