Du læser nu
Garderobe-inspiration à la April: blazersæson, klassiske snit og støvlerne man kan have for evigt..

Garderobe-inspiration à la April: blazersæson, klassiske snit og støvlerne man kan have for evigt..

Jeg kan nærmest ikke forstå, at vi allerede er halvvejs i april – var det ikke kun lige i sidste uge, at vi svømmede rundt i diverse 1.aprils-jokes?

Men nu hvor vi langsomt lægger an til at åbne lidt for en normal hverdag igen, så må man nok også hellere tænke i normalt tøj igen. Man savner det også lidt, gør man ikke?! Eller det er måske bare mig… Jeg glæder mig ihvertfald til at føle mig lidt fiks igen. Til ikke at leve i knold og leggings. Men ok – træerne vokser jo heller ikke ind i himlen og jeg er trods alt stadig på barsel. Jeg tror bare jeg savner, at det slappe er undtagelsen frem for reglen. Har decideret slidt et par leggings op under den her lockdown. Tog det som en venlig reminder fra garderobe-guderne 😉

Og hermed altså lidt garderobe-inspiration à la april. Månedens ønskeliste, om man vil.

 1. Jeg mangler en fiks måde at opbevare smykker på. Det her smykkestativ er det pæneste jeg længe har set.
 2. Foråret er blazer-sæson (.. ja og efteråret, ditto, bevares). Hverken for koldt eller for varmt. Jeg synes den her camel-sag er helt perfekt.
 3. Gode klassiske jeans i modellen “Vintage slim high” – den her vask er god, men det er den lyse her altså også.
 4. Den moderne t-shirt med skulderpuder. Jeg er ikke heeeeelt komfortabel med bare arme, men synes det ser så pænt ud til de der er.
 5. Den her sag, har jeg faktisk købt, men den fortjener et lille hep – Vita Liberata Beauty Blur har super super let dækkeevne, men udjævner lige og efterlader huden lidt blurry. Perfekte forårsfoundation.
 6. Pæne sandaler med perler – nok lige det tidligste, men måske det kan gå på de varmeste dage? Jeg lægger laaangsomt an til at bryde mig om de firkantede snuder vi har set de sidste par sæsoner (ikke den hurtigste snegl i skoven).
 7. En klassisk trenchcoat der gerne skulle kunne holde i mange sæsoner. 
 8. Gode lyse klassiske støvler – jeg synes de her er så drøn pæne. Jeg har et par gamle flade læderstøvler fra Acne, som jeg har haft i 10 år og jeg elsker dem stadig. Jeg tror at disse har samme potentiale bare i en lys version.
 9. Jeg er (igen) i en skjorte-periode og det er virkelig mit go-to look for tiden. En oversize skjorte som denne og et par jeans – helt perfekt til hverdag og kan dresses både op og ned.

 

 Kommentarer (2)
 • Nøj den er fin den hvide t-shirt! Er som dig heller ikke helt komfortabel med bare arme, men denne kunne godt overbevise mig. Dog kan jeg ikke få linket til at virke – det går til jeansene ovenfor 😊

  • Åh, det var dog irriterende – det må du undskylde! Og nu er den selvfølgelig blevet udsolgt i mellemtiden. Suk. Fumlefinger-gurk.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top