Du læser nu
Skønhedsfavoritter à la april: den bedste brynfarve, instagramfilter på tube og kvadratiske striber.

Skønhedsfavoritter à la april: den bedste brynfarve, instagramfilter på tube og kvadratiske striber.

De sidste måneder har været lidt specielle på beauty-fronten. Altså. Også på beautyfronten, forstå mig ret.

Ingen hjælpe til noget som helst. Min Corona-mani har det vildt. Min udgroning ditto. Og indtil for et par dage siden var mine bryn både helt vilde og helt usynlige på samme tid. Man skulle næsten ikke tro, at det var muligt 😉

Og oven i hatten har det der med at tage makeup på til daglig også virket lidt fjollet, for det er jo ikke fordi man er going places. Udover ned og vinke til tog for gange nummer fire milliard.

Så månedens skønhedsfavoritter er også en lidt skør, blandet landhandel.

💄The Ordinary Cafeine Solution 5% [selv købt]: Jeg blev tippet om den her af én af jer, og var nødt til at prøve den, for hvad lyder mere perfekte end et skud espresso direkte til mine trætte øjenomgivelser!?

💄Vita Liberata Beauty Blur [selv købt]: En super let foundation, der lige giver lidt blur uden at dække – svært at forklare, men den rammer den perfekte balance mellem lige at udjævne og udviske, uden at man kan se at man har noget på – en slags instagramfilter på tube. Jeg fornemmer også den er populær, for den er mere eller mindre udsolgt alle de steder jeg har tjekket.

💄Plaisir Face Oil [modtaget i goodiebag]: Jeg er blevet så glad for den her ansigtolie – jeg er en knastør-type, men bruger jeg denne efter mit fugtserum, så lukker den fugten inde. Det er en genial kombination i al almindelighed – det der med fugtserum først, efterfulgt af noget fedt. Og den her ansigtolie synes jeg er rigtigt god value-for-money.

💄Refectocil øjenbrynsfarve [selv købt]: Jeg er ikke beriget med specielt meget bryn, ligesom jeg ikke er beriget med specielt lange vipper… Så lidt farve er vejen frem. Den her farve er den bedste jeg har prøvet – og farven “natural brown” er helt perfekt til sådan en med ‘mine farver’. Husk at købe ‘fremkalderen’ med – farven fungerer ikke alene.

💄It Cosmetics ‘Your skin but better CC+’ [selv købt]: jeg har snart set tusind Youtube-videoer, hvor den her bliver rooooost til skyerne, så nu måtte den altså prøves. Og den er virkelig god. Den dækker noget mere end ovennævnte fra Vita Liberata, så den her hiver jeg frem de dage, der kræver liiidt mere – uden at resultatet bliver malet. Og så har den SPF 50.

💄Matas ‘Mild Micellar Water’ [modtaget i goodiebag]: for ret præcis år siden havde jeg den her sag med på en #onsdagsønskeliste med ordene “jeg plejer at bruge den slags man køber på franske apoteker, men der er noget praktisk/kvadratisk/godt der tiltaler mig ved de nye striber, så jeg tænker, at de fortjener et skud”. Et par måneder senere fik jeg den i en goodiebag, og dommen er helt klar. Den er lige præcis ‘praktisk, kvadratisk, god’. God stor størrelse, god pris, kvik forpakning med et smart skruehul og så gør den præcis dét den skal.

💄Jane Iredale cremeblush: Jeg synes at cremeblush giver sådan et fint og naturligt resultat. Den her fra Jane Iredale i farven “Connection” giver mine kinder perfekt glød på ‘jeg har lige været udenfor’-måden. Helt perfekt til en grå, træt mor.

Og således altså 7 favoritter fra april. Jeg føler altid jeg glemmer noget, når jeg laver de her lister. Og den her gang, har jeg faktisk også glemt noget – men det er jo en fin balance mellem at få det vigtige med, uden at det drukner. Men et hurtigt hep, jeg nok gerne ville have haft med får I altså alligevel. Den her fugtspray fra Beauté Pacifique har fået en revival i min rutine efter jeg så at Anette Kristine brugte den og den ER god. Ved ikke hvorfor jeg har haft glemt den lidt i nogle måneder.

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top