Du læser nu
Den seneste tid i outfits… En lille opsamling.

Den seneste tid i outfits… En lille opsamling.

I har været søde til at heppe, når det kommer til mine outfits den seneste tid – altså, det er i altid, men jeg føler det ekstra lately. Min uniform herhjemme for tiden er ret meget noget med at gå i leggings, blød strik og/eller en skjorte. Og så på repeat. Nu og da, får jeg klemt mig i noget andet, men man skal jo virkelig ikke ret mange steder for tiden. For et par uger siden tog jeg seriøst mig selv i at stå i Netto i mine hjemmesko, og besluttede herefter at hanke bare en lille smule op i mig selv. Der MÅ være grænser. Også selvom det er lockdown og barsel og alle de andre undskyldninger jeg kan komme i tanke om 😉

Og fordi I er så søde at heppe, så tillader jeg mig lige at dele dette post som en lille opsamling på, hvor de forskellige ting er fra, hvad modellen på mine jeans hedder og alt det andet, som kan være nyttig viden (og som I efterspørgere). Så har jeg nemlig et sted at henvise til, når spørgsmålene triller ind.

Jeg er helt og aldeles forfalden til broderie anglaise, så denne måtte jeg eje. Den er fra H&M, jeg har den i str L og er 180cm lang. Jeg har denimshorts på under, men dete har jeg under alle kjoler, for de færreste er lavet til ben på mines længde.

Mine støvler er fra Sofie Schnoor og købt her i foråret – jeg har dem i str 40 og de er rigtigt behagelige. Er vildt glad for dem. Mine jeans fra H&M og modellen hedder ‘shaping regular‘. De er 2 eller 3 år gamle. Skjorten er fra &OtherStories og jeg har den i M. Strikken er gammeel (5 år?) og også fra H&M. Hårbøjlen er fra Le Mosch og en gave, så reklame.

Det her er et rent H&M-outfit. Mine sneaks er købt i efteråret. De er super behagelige og super praktiske, fordi de ikke har snørrer. I spørger tit om jeg kan anbefale leggings – de her er jeg egenetlig ikke specielt glad for, men altså nu har jeg dem og så bruger jeg dem til de er slidt op. Jeg finder tit gode leggings i H&M, men synes også det kan vær meget hit/miss om deres kvalitet er tyk nok. Skjorten ser meget længere ud på modellen end på mig – jeg har den i L. Trenchcoaten har jeg også i L.Og hårbøjlen er fra Le Mosch, og igen en gave, så reklame.

Her i ballerinaer fra Chanel (jeg har dem i 40.5 og anbefaler at man går 0.5 størrelse op) og jeans fra H&M. Modellen hedder “Mom high ankle” – de har ikke en klap stretch i sig og derfor er jeg lidt doven med at få dem på, selvom jeg synes de er sygt flotte. Skjorten er den samme som fororven og jakken er også fra H&M, men vist desværre udsolgt.

Og her i samme Chanel-ballerinaer, ‘Shaping’ jeans fra H&M, tunika-skjorten og trenchcoaten. Tasken er en lille Chanel Boy i grå velour og mine solbriller er fra BY IC og købt sidste sommer.

 Kommentarer (6)
  • Jeg havde netop tænkt tanken om at skrive til dig angående hvor dit altid mega smarte tøj var fra, og vupti.. forsæt endelig med den slag indlæg.
    Hilsen en ny læser 😊

  • Jeg har også haft troubles med at findes gode leggings, men har været meget glad for “ASOS 4505 Tall icon legging in cotton touch”

    Mine trøjer er oftest lange nok til at dække de mere sporty detaljer øverst og så er ikke gennemsigtige og lange nok til mine ben <3

  • Må jeg spørge hvad str dine shaping jeans er i? Jeg minder om dig, og dem jeg har klikket hjem sidder elendigt 🙄

  • Åh altså, den hvide kjole er jo som taget ud af et eventyr 😀 Var jeg ikke sådan en superklovn der spilder lige dele brun sovs og rødvin på alt, havde jeg slået til.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top