Du læser nu
Maj-listen: hjemmelavet granola, SPF, bare ben, blød strik og Passion Martinis, tak…

Maj-listen: hjemmelavet granola, SPF, bare ben, blød strik og Passion Martinis, tak…

Jeg tog det her billede i sidste uge og har ikke gjort andet end at lysne det – farverne har jeg ikke rørt. Er det ikke flot? Jeg elsker vores stjernemagnolie, men ægrer mig over, at den blomstrer så kort. Men det er jo vilkårene:) Den var efterhånden vokset sammen med et par andre træer, og stod derfor lidt klemt, så nu har vi været igang med at fælde og beskære, så den for alvor kan folde sig ud og vokse sig stor. Det bliver smukt, håber jeg.

Og med de ord, velkommen til Maj. Jeg synes april forsvandt mellem fingrene på os. Hvor blev den måned af? Den følelse sidder jeg tit med. Det må en voksenting, selvom jeg sjældent føler mig sådan, voksen, altså..

Maj er for mig, en måned fuld af fødselsdage i min nærmeste familie. Og i år bliver det lidt mærkeligt, ikke at kunne fejre dem jeg holder af, med kram og fødselsdagskager. Mon snart det vender? Som jeg skrev igår, synes jeg, at det begynder at være ægte træls. Savnet gnaver i mig. Og jeg betragter ellers mig selv, som værende ganske introvert.

Og kan vi snart finde på flere ting, vi kan lave i eget selskab? Jeg ved det ikke, men jeg har umaget mig, så hermed et par bud på, hvad jeg gerne vil bruge min maj på:


I maj vil jeg gerne:

♥ Indvie sæsonen for bare ben. Hvor blev forårsvejret af?

♥ Få plantet mine forspire-projekter ud.

♥ Lave min egen granola – om vinteren spiser jeg havregrød og om sommeren spiser jeg skyr.. Easy as that;)

♥ Huske at bruge SPF… Hver dag.

♥ Forkæle mig selv med en hjemmespa-dag og lidt fred og ro…

♥ Læse Katrine Engbergs ‘Krokodille-vogteren’ med ørene..

♥ Rydde ud og op i mit tøjskab og måske sælge her på instagram? Det er lidt ambitiøst, så man ved aldrig om jeg kommer i mål med det.

♥ Komme igang med at drikke mine daglige greenies igen…

♥ Få gjort alvor af det med at gøre terassen forårsklar. Jeg var lidt lun på nye havemøbler, men tror vi ender med at beslutte at dem vi har godt kan klare endnu en sæson uden at rådne helt (det håber vi ihvertfald), men der skal hygges og pyntes med planter og lys.


Månedens outfit:

Jeg håber på bare ben i flæsekjoler med blød strik, men det er måske optimistisk, så mere realistisk er jeans, strik og skjorter. Og min trenchcoat. Jeg har et fint samarbejde på tapetet med nogen der laver blød strik, fine skjorter og feminine kjoler. Det lyder meget som mig ik? Det glæder jeg mig til.


Månedens cravings:

En fuld nats søvn, en massage, en tur til frisøren, Jagger’s chicken nuggets (slap af), en mani-pedi og flere af Norhlunds Passion Martini.


Er ekstra taknemmelig for:

Facetime, hvidvin, online indkøb og madkasser, vores have, Elises søde vuggestuepædagoger og mine veninder-på-afstand.

 

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top