Du læser nu
Sommerdrømmener og intentioner…

Sommerdrømmener og intentioner…

Fredag og weekenden venter lige om hjørnet – men også ferien. Med alt hvad den indebærer. Vi kører lige én uge til og så går vi på ferie. Foråret har været fuld af rejseaktivitet, og jeg ser frem til en sommer på Enø.

Vi plejer at bruge sommerhuset meget med mine svigerforældre (det er jo deres), men i år skal vi være der selv i det meste af juli måned. Og det bliver sådan set også meget rart. Jeg håber på lange stranddage med ungerne – den lange er ikke den store strandløve, men mon ikke børnene vil synes det er dejligt?

 


Pssst – opskriften på hyldeblomstsaften kommer på instagram lidt senere i dag. Og mangler I versionen uden citronsyre, så finder I den her


 

Og med de ord, også lidt flere ønsker og planer for en (forhåbentligt) dejlig lang sommer.

I ferien vil jeg gerne…

… Holde fri. Sådan. Ægte. Jeg har forsøgt at planlægge mig rundt om det meste, men helt i mål er jeg ikke kommet. Jeg håber på skærmfrie dage og en email jeg glemmer at tjekke.

… Bade. Meget. Hver dag? Det er måske lidt for ambitiøst. Men. Meget ihvertfald.

… Drikke rosé. Masser rosé.

… Og grille. Grøntsager i sær. Jeg så Marie Halberg dele en opskrift på grillede gulerødder med fetadip og ristede kikærter, og jeg forestiller mig, at jeg skal leve af sådan noget hele sommeren.

… Besøge nogle af vores faste udflugtsmål – Knuthenborg, Gavnø mfl.

… Sove længe og vågne filtret ind i mine børn. Små brune arme og vilde lyse krøller.

… Nusse i sommerhuset – få sat de vintagelamper op jeg har købt. Få malet en knagerække.

… Og gå på loppe hver lørdag. Og lede efter et fint spejl.

 

Ferieoutfittet…

… Hvide sommerkjoler, denimshorts, filtret hår, stråtasker, flipflops og badedragt. Ret meget dét jeg viste her.

 

Ferielitteraturen…

Maren Uthaug, som jeg er meget begejstret for for tiden. På den der underlige måde, jeg forsøgte at beskrive hér.  Lige nu læser jeg (med ørerne that is) “Hvor der er fugle”, men jeg tænker, at næste skal være “Og sådan blev det”.

 

Feriespisning…

Ja jeg har lige været rundt om det før, men altså – rosé, danske jordbær, grøntsager fra den lokale gårdbutik, alt fra Fiskemanden på Enø, alt fra grillen. Kort sagt, alt hvad der smager af dansk sommer.

Er I også ved at være ferieklar?

 Kommentarer (2)
  • Jeg går dagligt og kigger på træerne der overalt lokalområdet bugner af hyldeblomster. NU tror jeg det skal være! Hvert år når de drysser ærger jeg mig over at jeg igen ikke har fået prøvet at lave saft af dem. Det ser enkelt ud og smager sikkert af himlen. Denne weekend må det være!

    Ps. Rigtig god ferie til jer, må den være fyldt med alt det ovenstående <3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top