Du læser nu
Godt Google ikke kan sladre… Vol II.

Godt Google ikke kan sladre… Vol II.

Did Carole Baskin feed her husband to the Tigers? #såmeget

Alkoholisme objektiv definition? #askingforafriend

Hvordan tegner man en kylling? #morsvuggestuehardetvildt

Gode planter til krukker? #nemmeatholdetak #minterrasseertrist

Kommer man til at lugte af hvidløg, hvis man spiser ramsløg? #vedudetmåske

Hvordan spænder man et surdejsbrød op? #tingvifiklockdowntilatgåmed

Baby eksem under hagen? #vedikkehvilketresultatjegforventer

Hvor lang tid varer tandfrembrud? #must.sleep.now

Dagsplan baby 8 måneder? #kaningentinghuske #hvorermanualentildenherbaby

Meget morglad 2årig? #erdetvirkelignormalt #apparentlyyes

Legehus maling inspiration? #stjælermedarmeogben

Hvornår skal min baby senest have lært at spise? #Carlforfaen

 Kommentarer (7)
  • JA! Man kommer til at lugte af ramsløg. Min mand var vældig glad for at spise en hjemmelavet ramsløgspesto til en fest. Han stank så fælt om natten, at jeg var tæt på at sparke ham ud af sengen (humøret blev ikke bedre af en gang fuldemandssnorken).

  • Jeg ved ikke, om det er en beroligende kommentar overhovedet, men min søn lærte først rigtig at spise, da han kom i vuggestue, siden da har han ikke set sig tilbage. Han kører ind fra morgen til aften (næsten). Det var helt anderledes fra min datter, der allerede begyndte på grød 4 mdr gammel, og nu spiser hun ikke særlig meget.

    • Bestemt – men jeg er ikke så bekymret. Det kommer nok. Derfor Googler man jo stadig, fordi.. well… #momlyfe. <3

    • … Da jeg havde drukket et glas something-something hver dag i en uge, slog det mig, om det mon var frekvens eller mængder der var afgørende for en afhængighed. Jeg blev rolig igen da jeg googlede <3

  • Eksem under hagen k u n n e være en lille svampeinfektion, som muligvis kan afhjælpes med Brentan salve fra apoteket – kan købes i håndkøb. MEGET forsigtigt kunne Mildison Lipid 1 procent creme også hjælpe – købes samme sted, på samme måde.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top