Du læser nu
Bolig: mine vådeste sommerhusdrømme…

Bolig: mine vådeste sommerhusdrømme…

Det meste af mit instagram-feed virker til at være gået i sommerhus-mode. Alle har sommerhuse, vil have sommerhuse eller er ved at købe sommerhuse. Og mig? Jeg er drøøøøn misundelig.

Vi bruger mine svigerforældres sommerhus på Enø. Har eget værelse og elsker at være der. Min mand er enebarn, så vi skal ikke deles med nogen om huset, så på mange måder føles det også som vores.

Faktisk var det i sommerhuset, at det i sin tid gik op for mig, at ham den lange dér, han var en ægte keeper. Vi havde datet i nogle måneder og han havde inviteret mig med til Enø. Han charmede med god madlavning, bobler og cocktails og jeg var solgt. Siden da har det været vores lille helle og vi er kommet der meget. Og nu er vi næsten vokset ud af det lille hus – så meget, at farfar, der i sit otium har gjort det til sin raison d’etre at være netop dét (farfar altså) snakker om at købe et nyt hus med flere værelser – indtil videre er kompromiset blevet at vi opgraderer 140cm-sengen på vores værelse til en 180cm-model, for 4 mennesker på 140cm er alligevel også en slags klemt;)

I kan se lidt glimt fra det lille hus både her og her..


LÆS OGSÅ: Weekend og lidt sommerhuslykke….


Nogle dage drømmer jeg også om at købe et dele-sommerhus med min storebror, men hverken min mand eller bror gider have flere huse at vedligeholde, så mig og min svigersøs står vist lidt alene med de tanker, ha.

Anyways. Som så mange andre skal vores sommer altså tilbringes i sommerhuset. Og hvis jeg havde mit helt eget af slagsen ville jeg indrette det sådan her. Indtil videre må jeg nøjes med vores beskedne 12kvm 😉

 1. Fint spejl i rotting fra H&M Home
 2. Fint genbrugsporcelæn fra én af mine instafavoritter @helleforcph
 3. .. Og ditto genbrugslampe fra @cherry_vintage_esbjerg
 4. Skør og sjov på samme tid – påfuglestolen finder I her.
 5. Og det perfekte sommerhussengetøj fra Juna Design her
 6. Fint og blødt langhåret tæppe (hvor skal sandet ellers gemme sig?;)) 
 7. Smuk smuk lampe, igen fra @cherry_vintage_esbjerg
 8. Drømmer om at drikke morgenkaffe på terrassen af det fine Poppy-stel fra Kähler
 9. Lænestol i rotting – endda på bud.
 10. .. Og sengegavlen, som jeg lige skal have overtalt min mand til. Den tror jeg flytter ind i år;)

Jeg plejer altid at gå på loppemarked når vi er på Enø (og det er blandt andet der jeg har fundet den store smukke vinballon jeg bruger til pampas), men det bliver der jo nok ikke noget af i år. I må meget gerne dele, hvis I kender gode instagram-profiler med genbrugsguld til indretningen❤️

 

 Kommentarer (6)
 • Loppesupermarkeder kan virkelig også anbefales! Jeg har fundet så meget genbrugsguld i fx Kirrpu… Og har også selv solgt en hel masse 😍

 • Sommerhus med små børn er bare skønt <3

  Vi havde ikke luft i budgettet, da vores tøser var små, men for et par år siden købte vi vores lille fristed ved Vesterhavet. Ikke et luksushus men der er en dejlig naturgrund med masser af harer, ræve, egern og rådyr.

  Det er simpelthen en af de bedste beslutninger, vi har truffet nogensinde. Og nu venter vi bare på børnebørn, som vi kan forkæle med is og jordbær med fløde og strandture 😉

  • Det lyder SÅ dejligt – da jeg var barn havde vi sommerhus i Blokhus. Nogle af mine bedste barndomsminder er derfra – elsker, elsker Vesterhavet <3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top