Du læser nu
Juni-listen: saltvandsdyp, sommerkjoler, havereportage og gode veninder..

Juni-listen: saltvandsdyp, sommerkjoler, havereportage og gode veninder..

Jeg plejer ret trofast, at lægge månedens liste op den 1. i hver måned. Men i går tillod jeg mig altså at holde fri med min lille familie.

Vi slappede den i haven. Kørte ud og købte en is. Og spiste aftensmad foran fjernsynet. Ingen planer. Bare samvær. Det var rart.

Men det betyder altså at juni-listen er én dag forsinket, og det går jo nok også – ja, jeg bilder mig egentlig ikke ind, at nogen er ret meget mere end ligeglad. Andre end mig selv måske. Ordnung muss sein, og det der 😉

Men juni har jeg glædet mig til. Sommer har jeg glædet mig til. Og nu er vi her venner. Hurra. Der er mange ting at se frem til:)

 

.. Og i Juni vil jeg gerne:

… bade! I havet. Kolde saltvanddyp og sand mellem tæerne.

… Tage i sommerhus. Og bare slappe af.

… Nyde, når mine pæoner springer ud. Vi er der næsten!

… Løfte sløret for sådan et dejligt og fint projekt, jeg har arbejdet på behind the scenes i snart tusind år og som blev forsinket og udskudt pga Corona.

…. Få besøg af en boligstylist og boligfotograf – vores have skal være med i en havereportage nemlig.

… Få besøg i haven af gode venner. Til en skål og fejring.

… Nyde den sidste tid på barsel. Bare mig og Carlsen. Lige om lidt er det sommerferie og så starter han i vuggestue. Tænk hvor det år fløj afsted.

 

Månedens outfit:

Mine Month of May-kjoler – koden Acie15 giver 15% på alt over 999kr (reklame? Pas? Får ikke noget ud af det selv. Spurgte bare Rikke om jeg måtte dele en kode). Dertil mine Birkenstocks, badedragter, hårbøjler, filtret hår og fregner på næsen.

 

Månedens cravings:

Rejemadder, kold hvidvin, varme sommerdage, duften af nyslået græs, en mere stabil succesrate på surdejsbagerierne, fælles lure med mine børn.

 

Er særligt taknemmelig for:

Min familie, vores have, at Carl eftrehånden er begyndt at spise og  alle de lokale veninder jeg har fået, siden vi flyttede herop,

Månedens trællerter:

Teknikbaks, babytænder, sygdom i familien – ud til højre med’ed…

 Kommentarer (4)
 • Åh, sikke vildt at et år er gået – synes nærmest lige du har skrevet herinde, at du var gravid med nr. 2. Pyyyh, tiden flyver afsted med de små! Én mere 🙈 👏🏼

 • Hej Acie. Sikke en skøn juni-liste.
  Min kæreste og jeg går med overvejelser om at rykke ud af byen, men jeg er lidt bekymret for det der med at flytte væk fra mine venner og til en by, hvor jeg ingen kender. Kan du sige noget om, hvordan du har gjort for at få nye venner i lokalområdet?

  • Hej begge

   Jeg skriver et indlæg om det – TAK for inspirationen :-*

   Klem

   Og PS; I skal ikke være nervøse <3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top