Du læser nu
Garderobe-inspiration à la juni: klar, parat, sommerhus!

Garderobe-inspiration à la juni: klar, parat, sommerhus!

Velkommen til juni, velkommen til sommer!

Jeg har officielt fundet sommerkjoler og sandaler frem, og regner ikke med at trække i et par jeans igen, før vi rammer september;)

Og månedens garderobe-inspiration – vi tager i sommerhus i dag og noget af det jeg godt gad pakke i tasken, får I altså serveret hér:)

 1. Fin tee med sød krave – den bliver hurtigt udsolgt, men kommer også igen, så man skal lige holde øje.
 2. Maritime reb-sandaler – til spotpris.
 3. Sød lille Heiberg-lampe – de er til at finde på instagram, bla her.
 4. Sød nederdel med broderie anglaise
 5. Gul kjole, perfekt til brune sommerben..
 6. Såmænd bare v.e.r.d.e.n.s. bedste badedragt – jeg har snakket om den før, og den hænger ved. Så vandvittigt (#pun) klædelig ligegyldigt om man er lang, kort, tynd, kurvet eller anything in between. (psst – husk lige at jeg har en rabatkode til Ellos, den er 415447)
 7. Flade sandaler i lys læder
 8. Den fineste skjorte med krave – perfekt til denimshorts og stråtaske.
 9. Jeg har allerede vist de her på story – de er fra LalaBerlin og så behagelige.
 10. Klassiske denimshorts – mit bedste råd er altså at gå 2-3 størrelser op og bruge den slags med bælte. Jeg synes ofte de sidder pænere på benene så.
 11. Fin stråtaske med “Bonjour”-skrift – trés francais, trés chic. I finder den her.

Og derudover er min sommergarderobe naturligvis fyldt med Month of May-kjoler, blomstrede hårbøjler, oversize skjorter, bløde striktrøjer og Birkenstocks – sidstnævnte har allerede givet mig en kikset tan-line på foden. Snak lige om en ægte mor-tan, ha.

Hvordan ser jeres sommergarderober mon ud?

 Kommentarer (5)
 • Vi er ved at anlægge os en solid maske-tan, da ansigtsmasker er påkrævet udendørs, overalt man møder mennesker basically. En slags omvendt ski-goggle-tan!

  • Uh, glemte det lige; hvordan er badedragten i størrelsen? Altså, når man er lidt højere end gennemsnittet? Er 1.80 og synes ofte at badedragter netop er en svær ting at købe. Virker denne til at matche ens normale størrelse eller bør man size up?

  • Hej Sofie

   Præcis samme melding som Vibeke – synes badedragten er meget true to size:)

   kh

  • Min (godt nok et par år gammel, men samme model) er en str. 42, og passer fint. Jeg er 1,75 høj, og en størrelse large normalt. Valgte badedragten i 42 for ikke at skulle bakse med våd og lidt for stram badedragt, når den skal af😉

 • Tilslutter mig begejstringen for badedragten fra Ellos. Det første stykke badetøj i mange år, som jeg ifører mig og er glad for at have på😊👙

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top