Du læser nu
Garderobeinspiration i juli: far-sandaler, store sløjfer og en bøllehat (#hellhasfrozenover)…

Garderobeinspiration i juli: far-sandaler, store sløjfer og en bøllehat (#hellhasfrozenover)…

Det er slap søndag hjemme hos os. I eftermiddag kører ungerne og jeg i sommerhus i et par dage. Elise har sommerferie og Carl og jeg vrider det sidste ud af barslen sammen. Vi gider ikke sidde hjemme og kukke, mens far arbejder, så istedet kører vi afsted mod sommerlandet.

Og i tasken har jeg pakket sommerkjoler og blød strik. Sandaler og min stråtaske. Solcreme og sommerlitteratur. Og derudover gad jeg altså godt et par af de her sager:

 1. Jeg synes far-sandalerne fra Chanel er så sygt seje, men jeg kan ikke få mig selv til at betale  +8000kr, for noget der ER så trendpræget. Istedet tippede én af jer om disse og dem har jeg nu bestilt. De er i læder og kan forhåbentligt få mig smart gennem resten af sommeren.
 2. Fin lyseblå kjole i bæk&bølge-agtigt stof
 3. Elsker farven og de fine flæser på den her
 4. Stor hårsløjfe til at holde skak på sommerhåret.
 5. Bøllehat fra Juna. Jeg ved ikke hvad jeg skal sige. Føler 100% for gammel til at gå med bøllehat, men synes omvendt at andre ser totalt tjekkede ud (også dem der er ældre end mig). Får bare nogle vilde flashbacks til mine egne teen-år.
 6. Fin flæsekjole med god længde
 7. Har først for nyligt opdaget Finder’s Keeper’s webshop og ønsker mig ca det hele. Den her blå vase er så flot.
 8. Elsker sådan nogle tunikaer her – perfekte over denimshorts og til brune ben. (og nye farsandaler, host).
 9. Er lige blevet færdig med ‘Vildskud’ og nu lytte-læser jeg denne.
 10. Solcelle-lyskæder der tænder og slukker automatisk. Pæn og smart på samme tid.
 11. Jaja, jeg er besat af en gal stråtaske. Der er kommet nye varianter hos Fransk Deluxe (hvor jeg har købt min med ‘Bonjour’-teksten). Blandt andet denne med ‘Voila!’. Så fin.

Og derudover den her dejlige vamsede sag perfekt til køllige sommeraftner på terrassen. Jeg håber, at vejret bliver lidt mere sommeragtigt i næste uge. Med to børn i sommerhus ville det være dejligt, at kunne være lidt ude.

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top