Du læser nu
August-listen: en forglemmelse, fødseldagsfejringer, en boligreportage og iskolde fadøl..

August-listen: en forglemmelse, fødseldagsfejringer, en boligreportage og iskolde fadøl..

Jeg plejer altid, at skrive månedens liste d. 1. Altid. Men i den her måned skete der det skøre, at jeg slet og ret glemte det. Den har bare ligget der som kladde uden at ryge ud.

Jeg skyder skylden på ferie, afslutning på barsel og fødselsdagsfejring.

Og det virker ærlig talt lidt fjollet, at udgive listen nu, men omvendt kan jeg ikke lade være, for jeg synes formatet er så rart, og jeg kan godt lide at sætte små milepæle for mig selv. Så dagene og tiden ikke bare flyder sammen, som den jo ellers kan, når hverdagen ruller.

Lige nu prøver vi at klemme det allersidste ud af den langes ferie. Han sidder på gulvet foran mig og bakser med et Ikea-møbel – sikke en måde, at spendere sin ferie;) Men sådan er det jo, når hverdagen ikke efterlader hverken tid eller overskud til praktiske gøremål ud over det sædvanlige.

Men i eftermiddag drøner vi i sommerhus. Lidt impulsivt, men vi er ved at smelte. Allesammen. Og vil gerne lige udnytte det sidste af årets sommerferie sammen. Og på søndag fylder lille Carlsen sit første år. Det må fejres. Så afsted med os – is, havdyp og grillmad venter forude.

Og i august vil jeg gerne…

 • Til frisøren. Hurra. Det har jeg allerede været, så nu er den da krydset af. Barselshår er ikke for sjov og jeg trængte til en opfriskning.
 • Bade. Fast punkt på sommerlisterne, men jeg er blevet et ægte badedyr på mine gamle dage.
 • Fylde år. Tjek. Den er også klaret. Hej 34, du starter godt.
 • Komme til bunds i nogle af de ting, jeg har skubbet foran mig den sidste tid. Alt fra oprydning i det køkkenskab, der sejler til at få solgt ud af nogle af de baby-ting vi ikke længere bruger.
 • Forbi Bergamotte Pop Up Jungle i næste uge og få lidt grøn inspiration.
 • Forbi CIFF. Æv. Det nåede jeg ikke – eller jeg endte med at prioritere en fridag med Elise i Hornbæk over det, rettere. I år var lidt særlig for min egen kollektion for VACVAC Studio er med, og der hænger eftersigende et stort billede af mig i loftet. Lidt sjovt og én til den mentale scrapbog.
 • Have besøg af en boligjournalist og fotograf til en boligreportage – oven på 1 års barsel sejler det hele lidt, så jeg har travlt. Og har så mange projekter jeg gerne vil nå i mål med inden – blandt andet end indbygget reol på kontoret, et liste projekt i soveværelset, et maleprojekt på børnenes værelse og og og… Det når jeg nok ikke 😉
 • Fejre Carlsens 1 års fødseldag og være lidt mor-sentimental over at min lille baby ikke længere er en baby.

Månedens outfit:

En skør blanding måske, men jeg er så glad for igen at være lidt out and about, og nyder, ditto, at kunne tage ikke-barsels-agtigt tøj på, som jeg skrev igår. Så slacks, skjorter og pæne flats. Men også hedebølge-venlige sommerkjoler til dovne dage i sommerhus.

Månedens cravings:

Popcorn, iskolde fadøl, havdyp, hotdogs, danske jordbær, carbonara (ikke særligt sommeragtigt, men waddaya gonna do!?) og soft ice med guf.

Månedens læsning:

Poul Erik Larsson “Fortidens dæmoner” – er ikke blevet helt fanget endnu, men nu er jeg ligesom startet, så jeg giver den lige et skud før jeg dømmer sunk cost…

Hvad har I mon på tapetet i august?

 Kommentarer (2)
 • Åh, søde Acie, en lille bøn herfra. Kunne du ændre font eller størrelse på de der små overskrifter? De er næsten ulæselige på telefonen. Lyder som nogle dejlige gøremål i august😊

  • Jo, det kan du tro. Jeg kæmper for at få det rettet, men det er ikke så nemt (fordi dem der er ansvarlige for det ikke har ressourcer til at prioritere det, suk). Men d. 31/8 rykker jeg til en anden løsning og så får vi styr på alle de ting, der halter <3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top