Du læser nu
Kom med til barselsforedrag…

Kom med til barselsforedrag…

Arbejdernes Landsbank har et ret sejt barselsnetværk, bArseL² Netværk, som er til “(..)dig der ønsker faglig fordybelse og indsigt, mens du er på barsel”. 

Det er en virkeligt god idé, og også skønt med en barsels-aktivitet, der kan stimulere mor/far og ikke kun baby.

Jeg har selv forsøgt at bruge begge mine barsler som en lille tænkepause, og jeg forestiller mig (?) at andre oplever det samme.

Og som én ud af mange spændende aktiviteter, har de altså spurgt mig, om jeg ikke vil komme forbi onsdag d. 2. september og holde et lille oplæg om det med at vælge at blive selvstændig efter min første barsel.

Af hensyn til pladser skal man tilmelde sig eventet på forhånd, men det er ganske gratis (og altså ikke kun for kunder i Arbejdernes Landsbank – alle er velkomne). I finder mere info og billetter hér. 

Jeg håber meget at se nogen af jer!

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top