Du læser nu
Sneak peek på min næste VacVac-kollektion – og -25% i fødselsdagsrabat fra Carl…

Sneak peek på min næste VacVac-kollektion – og -25% i fødselsdagsrabat fra Carl…

Jaaa – der kommer mere! Heldigvis var croissaterne ikke bare en én-gangs forestilling, men blot begyndelsen på et sejt og længerevarende samarbejde.

Og selvom croissanterne var en rygende succes, så er det altså ikke det eneste print, jeg gerne ville lege med. Vi er ikke færdige med croissanterne endnu – der kommer nogle ret nice ting i løbet af efteråret. Også noget, der ikke er tøj. Og noget, der er til mor. Det kan I få et lille glimt af nedenfor – omend det altså ikke er det endelige og vi efterfølgende har ændret nogle ret væsentlige ting. Broderiet, det er tilgengæld final. For det er lige i skabet.

Men det næste print, jeg gerne ville lege med, er altså pandaer. Hvorfor? Det er mit kælenavn herhjemme. Panda.

Tankerne om den næste kollektion begyndte allerede at forme sig i starten af februar i år. Det er skørt, så lang tid sådan noget her tager. Corona har selvfølgelig ikke hjulpet, men altså. Og det næste, der kommer er altså pandaer.

Jeg kan huske, at jeg svarede på noget panda-relateret, da jeg sad her på bænken i en solstråle og ventede på at Carl skulle vågne inden babysalmesang.

Derudover leger vi med farver for tiden. Vi kalder den ‘Champagne Haze’ (fordi what else!?), men har ikke ramt den 100% endnu. Den er beige (surprise) og lige anvendelig til piger og drenge. Og til mor. Det er overraskende svært, at finde den perfekte beige, skulle jeg hilse at sige.

Og så arbejder vi, som I kan se, med strik. I bomuld og cashmere. Ordentlig strik, meget apropos min snak tidligere på ugen.

Men det ligger altså lidt ude i fremtiden og jeg kan ikke sige præcis, hvornår hvad lander. Det er jo the beauty ved at arbejde med et brand som VACVAC Studio – vi har ingen deadlines, men lader processen tage den tid, det tager. Og lige nu tager det tid, at få tingene helt rigtige.

Og i anledning af at Carlsen lige er blevet 1 år har jeg fået lov til at dele en rabatkode, der giver hele 25% (jo sgu!) på min kollektion hos VACVAC. Der er kommet en liiiille bitte smule croissant tilbage på lager (vi fandt et par ekstra meter stof, I kid you not, det er sådan det foregår), og ellers er der forskellige størrelser tilbage af solids. Min favoritter er:

  1. Pix hoodie – det siger sig selv, men jeg e l s k e r den trøje, og den blev somehow også første kollektions ‘flagship’.
  2. Carlsen suit, som er perfekt til de helt små som dragt, og til de lidt større som natdragt – især nu hvor de kølige nætter er på retur.
  3. Ingrid Bloomers – perfekte med strømpebukser under nu, hvor vejret er blevet køligere. Og farven ‘Stone Haze’ er min helt store favorit – den ser lidt grøn ud på hjemmesiden, men den er i virkeligheden den helt perfekte ‘greige’.
  4. Elise dress – blød og med sus i skørtet.  Perfekt til at lege i og perfekt til at lave piruetter i.
  5. Kurt body – en god basisbody i økologisk certificeret pima bomuld. Bestemt dyrere end hvad de koster i fx H&M, men holder pænt og bliver ikke underligt stiv efter vask, men holder sig mega mega blød.

Rabatkoden er CARL25 og virker t.o.m. på mandag!

 

 Kommentarer (2)
  • Super godt gået af dig med alle de kreationer og valg du gør 🙂
    Du er for sej, du kan være meget stolt af dig selv 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top