Du læser nu
Garderobe: 6 dage, 6 outfits…

Garderobe: 6 dage, 6 outfits…

Indlægget indeholder reklamelinks

Ovenpå en barsel er det helt nyt og spændende, at få lov til at tage ‘ritigt’ tøj på igen. Jeg skal tids nok, blive træt af det igen, men lige nu nyder jeg altså at have anledning og årsag til at taget andet end leggings på.

Omend jeg nu stadig sætter pris på mine leggings og uldbukser når jeg sidder på hjemmekontoret. Og/eller det er weekend.

Men den sidste tid, har jeg forsøgt at huske, at få taget et billede, når jeg var out and about. Jeg konstaterer at skjorteblusen med broderie anglaise var et godt køb, for den er blevet heftigt brugt. Den er på sin vis også et go-to piece for tiden, og jeg er meget glad for den. Det er så dejligt, når man laver den slags køb – fremfor dem, der aldrig rigtigt bliver favoritter.

Men altså. Et nyt format. 6 dage, 6 outfits – here goes:

08.09.20: Corporate visit hos sej type til Karriere-føljeton

Iført: Gamle jeans fra Asos // Chanel flats // Skjortebluse fra H&M // Blazer fra H&M // Taske fra Givenchy

28.08.20: Computerdag

Iført: Slacks fra Ellos // Sweatshirt fra Ellos // Chanel taske // Chanel flats

  

27.08.20: Møde med samarbejdspartner

Iført: Chanel flats // Ellos slacks // H&M skjortebluse // Pico hårbøjle

02.09.20: Foredrag for Arbjedernes Landsbank, efterfølgende møde

Jeans fra H&M // Skjorte fra Munthe (gammel) // Kappe fra Blaire (reklame, gave) 

31.08.20: Til møde med arkitekt om sommerhus, efterfølgende frokost med kollega-veninder

Chanel flats // Monki slacks (gamle, men vist nok denne model) // H&M skjortebluse // Ellos jakke (udsolgt) // Pico hårbøjle

01.09.20: kampagneskydning og møde med agent.

H&M Jeans // Chanel flats // H&M Skjortebluse // Uldfrakke fra Ellos // Pico hårbøjle

Som sædvanlig er det ikke fordi jeg er sådan et wildchild, når det kommer til mine garderobevalg, men måske netop dét også kan være en inspiration? I don’t know. I er tit søde og hepper, selvom jeg ikke selv føler mig som sådan en, der er nowet at skrive hjem om (.. altså.. garderobe-wise, I ved.. personligheds-mæssigt føler jeg mig naturligvis faboulous;) 😉 😉 😉 ).

 Kommentarer (11)
 • Jeg elsker din stil – den er langt fra min egen som ville være sort og sort og mørk blå. Men jeg lader mig ofte inspirere af dine outfits Og flere jakker er da også landet på matriklen efter at have set dem hos dig
  Jeg elsker også at man kan se at du har fundet din stil og at flere items går igen og kan styres på forskellige måder – det inspirere mig enormt meget

 • Tak for et virkelig inspirerende indlæg, så fine farvevalg der ikke spræller for meget, men alligevel er friske og pæne Jeg har tidligere i år købt blå jeans og lys blazer i H&M efter at være blevet inspireret af dig Går altid i sort på job, så for mig er det virkelig vildt

 • Elsker det nye format.. du ser virkelig fin, prof og classy ud på samme tid. Håber det bli’r en ny tradition med outfit-kavalkade..! Skal vist have fundet mine sorte Chanel-flats frem fra gemmerne.

 • Ok. Jeg har lagt den cremefarvede blazer i min kurv på h&ms hjemmeside. Har været i tvivl, men nu tror jeg sgu at jeg køber den! Tak for hjælpen

 • Skønt indlæg, gerne flere af den slags! Du ser super godt ud, er vild med den ferskenfarvede jakke og Chanel tasken er jo bare den ultimative taskedrøm Jeg er straks blevet inspireret til at tage mine egne Chanel ballerinaer på i morgen.
  De næste mange måneder lever jeg i skinny preggo-jeans fra H&M, men så er det godt man har nogle gode accessories

 • Skønt indlæg, gerne flere af den slags! Du ser super godt ud! Elsker den fersken farvede jakke.

  Og så har du lige inspireret mig til at få mine egne Chanel ballerinaer på igen i morgen 🙂 De næste par måneder lever jeg i H&M skinny preggo-jeans, men så er det godt man kan krydre med gode accessories

 • Tak for god inspiration!

  Jeg er selv sådan en sort-hvid-beige-jeansblå-type, og lader mig tit inspirere af din outfits til at bruge mine egne ting 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top