Du læser nu
Opdatering af ungernes vinter-gaderober: flyverdragter, termostøvler, regntøj mm…

Opdatering af ungernes vinter-gaderober: flyverdragter, termostøvler, regntøj mm…

Indlægget indeholder reklamelinks

Jeg har brugt weekenden på at rydde op i børnenes tøj og få styr på deres efterårs- og vintergarderober.

Det er jo lidt et udstyrsstykke med termotøj, flyverdragter, gummistøvler og jeg ved ikke hvad, men de bruger det jo heldigvis flittigt. Og så er det også den slags jeg prioriterer i deres tøjbudget – godt ‘udetøj’. Flyverdragter, vinterstøvler og den slags. Jeg synes det er vigtig, det med overtøjet – ikke mindst i år, hvor jeg forestiller mig, at de skal være ekstra meget ude pga nye Corona-regler.

Jeg har iøvrigt selv haft en del held med at finde godt overtøj på Reshopper – selvom det bliver flittigt brugt, så synes jeg sjældent de når at slide det specielt meget og så kan man være heldig at finde det til en god pris på Reshopper. Jeg har fx lige købt et nærmest ubrugt sæt regntøj fra Konges Sløjd til Carlsen i lige den størrelse vi skulle bruge. Genialt.

Men nedenfor altså lidt af dét jeg har haft kig på af gode bud til børnenes garderober til den kommende våde og kolde sæson.

Til Elise:

 1. Flyverdragt med fint print
 2. Regntøj – det her rosa med kirsebær er også vanvittigt fint.
 3. Termostøvler
 4. Vinterjakke
 5. Hjemmestrik – tak for Farmor. Opskriften er fra Petite Knit.
 6. Vinterstøvler – jeg har været rigtigt glad for Angulus vinterstøvler til Elise, så dem holder jeg fast i til hende.
 7. Termotøj – jeg synes allerede det har været svært at finde noget i Elises størrelse. Bukser HER og jakke HER.
 8. Vatteret jakke – ikke praktisk at all, ha.
 9. Cashmeresæt

Til Carlsen:

 1. Flyverdragt fra Ver De Terre – dem har jeg været rigtigt glad for til Elise Jeg har faktisk købt én i gummi i år til Carl, fordi jeg tænkte at den var særligt god til en lille fyr, der er meget på jorden, meen dem har jeg ikke kunnet finde online. Vi har en god lokal ‘luksus-genbrug’ til børn, så det er dér jeg har fundet den.
 2. Regntøj
 3. Vinterstøvler fra Ecco
 4. Termojakke fra MarMar
 5. Termostøvler
 6. Termobukser fra Marmar
 7. Hue – jeg synes dem fra Huttelihut er rigtigt gode og tykke. Og jeg har været lidt ekstra sippet med den slags, fordi Elise var/er ørebarn.
 8. Hjemmestrik.. Igen.. Farmor får travlt 😉
 9. Cashmeretrøje
 10. Cashmereleggings
 11. Vinterjakke fra Wheat
 Kommentarer (4)
 • Fantastisk indlæg og meget inspirerende. Rart at du er ude i god tid som en fin lille reminder til os andre om at efteråret (og vinteren) snart står for døren.
  Jeg vil spørge dig hvor den second hand butik til børn i Hørsholm nu nævner ligger henne? Jeg bor selv heroppe omkring og har ledt efter sådan en.
  Tak for gode indlæg og inspiration.

  • Det er ikke i Hørsholm, men i 2960 (hvor vi bor – det var det jeg mente med lokal<3) - den hedder My Little Luxury og ligger på Bytorvet. Den har også en instaprofil og der er virkeligt mange gode ting altid!!

   Klem

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top