Du læser nu
November-listen: forsigtige julerier, min yndlings-sweater i anden og et par friske svømmetag.

November-listen: forsigtige julerier, min yndlings-sweater i anden og et par friske svømmetag.

Bonjour November, dejligt at se dig, synes jeg. Du kommer lige efter oktober, der med barn og bryllup er svær at toppe på yndlings-listen, men du gør det også godt.

For nu må vi godt jule. Lidt forsigtigt. Til en start.

Og det har jeg så tænkt mig at gøre. Resten af Novembers planer, ønsker og deslige får I her.


I november vil jeg gerne:

… På juletur til Plantorama – og startede faktisk ugen sådan i går.  Det er en fast tradition med en veninde. Sidste år havde vi hver vores Carl med på slæb (født med et par ugers mellemrum) og ammede på Espresso House. Blev helt sentimental.

… Holde julefrokost med de herligste veninder. Da jeg kom i mødregruppe med Carl var vi en gruppe på fire, der bare klikkede med det samme. Jeg er simpelthen så glad for de damer. I weekenden har vi booket et par hotelværelser, en god middag og wine hour, og så er der ellers dømt dametid og jeg glæder mig. Af samme årsag er jeg faktisk lige blevet corona-testet, så vi er sikre på, at vi ikke smitter hinanden.

… Følge det amerikanske præsidentvalg med lige dele håb og ængstelse.

… Holde julekranse-dag med hende her. Min mest krea ven. Hun kommer på torsdag.

… Tænde lys. Mere specifikt, duftlys. Jeg er blevet #influenced af en veninde, der er mester i lige at have et duftlys stående hér og dér, og jeg synes både det er enormt hyggeligt og ‘stemningsskabende’ (I made that word up.. I ved hvad jeg mener). Jeg er ikke til de der lange snoede pastelfarvede lys (synes de kan være så flotte hos andre!), men et duftlys på kontoret, badeværelset og lignende. Jo. Jeg er solgt.

… Tage i svømmehallen. Må man mon det i disse tider? Jeg drømmer både om en weekendudflugt med Elise (der er på venteliste til at kunne starte på “Reje-holdet” i den lokale svømmehal og ikke snakker om andet), men også om at blive bedre til (igen) at komme afsted om morgenen og svømme med mig selv.

… Være i god tid med årets julegaver. Helst faktisk have styr på dem allesammen her i november. Let’s see how that goes…..

… Og same med julepynt. Jeg gider ikke snigløbes af december, og jeg hygger mig med oppyntningen. Så i år må jeg lige huske at få det gjort – lidt før 3 minutter i d. 24.

.. Prøve at lave dem her – omend jeg nu tænker, at jeg vil lave dem sådan.. helt almindelig.. Ikke-veganske:)


Månedens outfit:

Jeg lever i stor strik – i særdeleshed denne (reklamelink), som jeg er blevet så glad for, at jeg har købt en ekstra af, da jeg blev så ked af, at have spildt maling på den første jeg havde. Nu er den blevet ‘weekend-trøjen’, mens den anden stadig kan dresses op til hverdag. Derudover glæder jeg mig til at dresse lidt op – der er jo ikke mange lejliheder i år, så jeg må maxe ud til damernes “julefrokost”.


Månedens cravings:

Glögg, æbleskiver, toast og ananas. Ikke nødvendigvis samtidigt. Faktisk helst ikke. Sidstnævnte er lidt upraktisk og iøvrigt noget jeg har tænkt mig at skyde en hvid pil efter. Men waddaya gonna do?

Hvad har I mon på tapetet i november?

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top