Du læser nu
Januar-Declutter: Uge 2 og oprydning i køkkenet…

Januar-Declutter: Uge 2 og oprydning i køkkenet…

Årlright uge 2 i min januar-declutter, og jeg begynder at blive bange for, om jeg har gabt over lidt for meget. Men vi prøver! I kan se uge-for-uge planen over hvad jeg har sat mig for, at rydde op i og organisere hvornår i indlægget HER.
Da vi flyttede ind i huset i 2017, havde jeg svært ved at se, hvordan vi mon nogensinde skulle få fyldt alle de mange køkkenskabe.
Lol.
Det gik lidt for nemt. Relatable, håber jeg. (Ik?! Sig lige, at vi ikke er de eneste..)
Og uge 2 står altså i køkkenets tegn. I weekenden fik jeg klaret et par køkkenskab, da Carl sov lur og Elise slappede foran “Den store pære”. Det startede egentlig med køkkenskabet I kan se foroven. The before. Avs et kaos!
Og jeg fik ryddet godt ud og lavet en stor kasse til Røde Kors. Sorteret og vurderet. Nogle ting, vidste jeg ikke engang hvad man bruger til, og det er vist et meget godt tegn på, at det så godt kan ryge videre.


LÆS OGSÅ: Januar-Declutter: uge 1, oprydning, en blid start og gode arbejdsbetingelser..


Slow juiceren ville mine svigersøs gerne arve. S’Mores-stativet ryger i genneren – så hvis nogen er i markedet, kan den slags altså findes i Røde Kors Hørsholm, på den anden side af lockdown 😉 De gamle sutteflasker, må også videre – den fase er vi ovre.
Og langsomt, som der blev bedre plads på hylderne, havde det en spill over-effekt. Skabet ved siden af fik også en tur. Det var egentlig ok inden, men dog ret pakket.
Alle mine termokrus fik istedet plads i dét, vi før kaldte rodeskabet. Børnenes drikkedunke ditto. Og så blev der også lidt mere overskueligt i skabet dér.
“Det var næsten en hel fornøjelse at tømme opvaskemaskinen, efter du har ryddet skabet”, proklamerede den lange i går.
Ha. Hvorfor har jeg så ikke gjort det noget før?! Han skal da endelig ikke holde sig tilbage….

Men jeg er ikke i mål. Der er stadig skabe, der sejler.
Og en fryser, der trænger til en gennemgang. Virkelig. Jeg ved, at der blandt andet gemmer sig top-laget fra en bryllupskage, der skulle have været spist, da vi havde 1-års bryllupsdag i 2017. Men. Jeg havde lige travlt med at føde. Og den står der altså endnu. Pinligt nok.
Og et par skuffer, der… well…. Suk.. jeg orker næsten ikke engang tænke på dem. Men der er progress! Og jeg har jo altså ugen ud til at nå noget mere. Og det jeg ikke når. Well. Det når jeg ikke. Og det er også helt ok – så når jeg det på et andet tidspunkt istedet. Nu er vi igang og jeg har fået taget hul på en byld, der har generet mig i LANG tid.

[Før.. Suk]

[.. Og efter… Så rart! Jeg gad stadig godt finde nogle ‘skuffe-dividers’ eller lignende, men nu er alt blevet noget mere overskueligt]

Hvordan går det med jer derude? Er I stadig med? Eller kører jeg helt solo? 👀

 Kommentarer (10)
  • Altså den var ikke sundhedsskadelig (tror jeg da) og smagte ok, men også lidt af fryser. Men den lå altså også bare som den var i papæsken, da “vi jo nok spiser den i løbet af de næste uger”….sagde vi dengang.

  • Det er så rart (og virkelig sundt, tror jeg) at se andres skuffer og skabe – bare så man ved, at man ikke er den neste, hvor det sejler lidt. Jeg forsøger mig bestemt også med Januar-Declutter, men det går ikke helt så hurtigt. Men altså, det går jo!

  • Du er ikke alene. Hverken med skabs- og skufferod. Eller på linjen. Jeg er her – så vi er da i hvert fald to
    Jeg kan så tilføje, at mit klædeskab – og børnenes – også er lidt til den kaotiske side. Særligt den 4-åriges. Måske fordi han hiver en masse ekstra tøj ud, når han skal finde tøj – for så at kyle det, der ikke skal bruges ind i skabet igen.
    Det kan føles lidt omsonst at forsøge at organisere det…

  • Jeg bliver helt svedt af dit ambitiøse oprydningsprojekt og jeg har endda kun et barn. Men i det mindste blev jeg inspireret til at spise den sidste (snart 4 år gamle) islagkage fra vores bryllup 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top