Du læser nu
Lyt, læs og se i januar: børneopsparing, Pariser-drømme og uindfriede ‘ammebitioner’..

Lyt, læs og se i januar: børneopsparing, Pariser-drømme og uindfriede ‘ammebitioner’..

Ah. Lørdag. Og weekend. Elise og jeg har brugt formiddagen på legepladsen med en af hendes små venner fra børnehaven og hans søde mor.

Og nu er der ro i huset. Carl sover middagslur og Elise holder ‘hvilestund’ foran en tegnefilm, og er lige faldet i søvn med sit lille hovede hvilende tungt opad mig. Jeg har kaffe i koppen, dyne over fødderne, har ryddet formiddagens kaos væk fra stuen og vil udnytte roen til… well.. ingenting.. Lidt skærmtid, lidt slukket hjerne, lidt afslapning. Og gode sager, jeg er faldet over på det store internet, får I her:

 

Det kan I læse:

… Om børn og børneopsparing og en “Advarsel mod traditionel børneopsparing: Sådan sparer du bedst op til barnet
… Det nytter noget. Mødrehjælpens manifest for fødende kvinder og den øgede fokus på området. Tidligere på ugen læste jeg, at man på Hvidovre ikke længere pr automatik sendes hjem, men har ret til op til 2 overnatninger. Omend der stadig er vej endnu: “Fødslen er en skelsættende begivenhed i kvinders liv, men bliver i sundhedsvæsenet behandlet lige modsat
… Pariser-drømme og dette meget fine franske hotel hos Elle Decoration, jeg har skrevet på listen til some day.
… Anettes skriv om beauty-trends anno 2021: “Hvad vil komme til at definere året 2021?
… Måske nogle af jer, har mænd der abonnerer på Euroman? I så fald synes, jeg den her artikel om Allan Thygesen var spændende læsning. “Postkort fra Californien: “Det har været en fantastisk oplevelse at være chef for store dele af Googles forretning over hele verden”

Det kan I lytte til:

… Lige nu bruger jeg mange kræfter på at tænke på dét med amning. Det fortalte jeg her. Men det er på en anden måde, end jeg (nok naivt) nogensinde havde forestillet mig. For wow, hvor er der mange følelser i det. Den her podcast om at (ufrivilligt) at fravælge amning vækkede øm genklang i mig:

Det kan I se:

Bridgerton på Netflix – Gossip Girl anno 1780. Forvent hverken mere eller mindre af serien, men parker hovedet for en stund.
33 på YouSee… Så relatable, så sjov.

[… Trænger da vist til at få pudset solbriller😂]

 Kommentar (1)
  • Helt uventet har jeg nu også et fransk botique hotel på min to-go liste. Jeg er næsten fristet til at booke et optimistisk ophold i juni (hvor prisen tilmed også er nede på €88). Tak for fint indlæg, over hele linjen. Perfekt weekendlæs og -klik.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top