Du læser nu
Skål og velkommen til!

Skål og velkommen til!

Yiiippppiiiie – velkommen ind i mit nye hjem. Eller. Det passer jo egentlig ikke. Det er stadig same old, same old. Men det har fået sig en lille make-over, og jeg har glædet mig til den her friske start.

Som altid når man ruller sådan noget ud, vil der være småfejl hist og hér, men i det store og hele skulle vi gerne være på plads.

Det har været en længere proces og selvom jeg efterhånden har prøvet det nogle gange, så bliver jeg alligevel overrasket over, hvor meget arbejde der ligger bag og hvor lang tid det tager.

Arbejdstesen har været brugervenlighed, læsevenlighed og stor fokus på det visuelle. Det betyder også, at jeg har måttet tage valg, som jeg ikke nødvendigvis synes er de pæneste eller mest æstetiske valg, men slet og ret de mest brugervenlige – blandt andet sådan noget med indlæg i fuld længde. Jeg siger jer venner – vi arbejdede på et tidspunkt i en retning med kun previews på indlæg og det var så pænt, så pænt. Men jeg måtte slå bak, for jeg ved jo godt, hvad de fleste af jer synes, og det kan jo ikke nytte noget, at jeg tosser rundt og synes det hele er så smukt, hvis det omvendt er træls for jer, der faktisk skal læse med. Men det er ikke altid nemt.

Anyways. Velkommen. Jeg håber I vil erfare, at der ikke er ligeså mange glitches, som i det midlertidige jeg havde før. Og jeg håber, at I vil sidde tilbage med en følelse af ‘det var en lækker læse-oplevelse’. Det har været ambitionen.

Skål på det – og et tak til de seje damer, der har fået det til at ske sådan i praksis.

 Kommentarer (8)
 • Hvor ser det godt ud Hvis jeg må komme med et forslag til forbedring, synes jeg det er en smule frustrerende (og vist også på kant med reglerne), at det er så svært at vælge cookies fra. Det bliver ikke mindre frusterende af at samtykket hedder “Helt sikkert”. Så gladeligt samtykker jeg altså ikke til internet-fodspor

  • Og nu er det allerede ordnet. Tak! Og endnu engang tillykke med det flotte udtryk herinde 🙂
   P.s. kan se mine emojis forsvandt fra kommentaren ovenfor, og så virker den pludselig lidt spids. Det vat altså slet ikke min mening 🙂

 • Tillykke og super godt 🙂
  Glæder mig til at følge med i det nye og ved godt hvor stort et arbejde det m have været.
  Du må tage en lille hviler og klappe dig selv på skulderen for dit flotte job 🙂

 • Det er superflot, Christine, men fonten er simpelthen for lille til, at jeg kan læse med fra telefonen. Måske det er noget af det, der lige skal justeres – og ellers må jeg nøjes med at følge med fra computeren 🙂 Tillykke med det!

  • Ej, nu opdagede jeg lige, at den faktisk bliver lidt større og tydeligere, når man klikker sig ind i opslaget. Så går det måske alligevel!

  • Ej, vi gør det da bare større:) Hvilken mobil læser du mon med fra? Jeg sidder nemlig selv med sådan en af de store iPhones, så det er nok derfor jeg ikke selv har tænkt over det <3

  • En OnePlus 8 har jeg. Og 44 år gamle øjne, som ikke er, hvad de har været, men jeg plejer da at kunne læse med på det meste, når bare jeg har brillerne på 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top